Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fogok még bízni a férjemben?
Hogy voltál benne vastagon?Tán elmartad magad mellől a férjed? Nem volt köztetek semmi intimitás csak veszekedés? Ha erről van szó,akkor végre öntsetek tiszta vizet a pohárba!
Kettőtökön múlik.Próbálj beletörődni, hogy ez megtörtént s ha tényleg együtt akartok maradni,dolgozni kell rajta.
Tévedsz, a megcsalás NEM a te hibád. Mert igen, a csókolózás is megcsalás. A megcsalás csakis a férjed hibája. Az lehet a te hibád is, hogy megromlott a viszonyotok, de ha ez nem tetszik a férfinek, akkor nyugodtan lehet elválni és utána kajtatni más nők után! Én biztos nem bíznék meg benne soha többet, de nem is maradnék vele....
Ha meg együtt akartok maradni, akkor ne a gyerekre fogjátok, ez annyira gáz. Én is olyan gyerek vagyok aki miatt együtt maradtak a szülők... Hát nem köszöntem meg nekik amikor felnőttem...
Szerintem azzal h felismertetek h mindketten hibasak vagytok abban h ide jutottak ezzel elindultatok a kapcsolati gyogyulas utjan. Lassan de meg fogsz benne tudni bizni, ez mindig ott lesz benned szoval bizonyitania kell.
Ha gazan szeretitek egymast akkor turelemmel, megertessel ez a helyzet is megoldodik, vegulis nem embert olt:-))A kerdes az, h mennyire mult el benne a masik no irant erzett szerelem?
Pont azok a kapcsolatok ahol semmi nem tortenik csak erzelmi megcsalas, azok a legrosszabbak. Ezerszer inkabb csaljon meg egyejes tortenetben mintsem valami erzelmi kalandba menekuljon.
Voltam mindket fel cipojeben, csaltak mar meg es en is csaltam meg, a helyzet abszolut orvosolhato. A ferjemmel mi tulleptunk a dolgon, megcsaltam erzelmileg (is), de megbeszeltuk mert szeretjuk egymast es egyutt maradtunk es eszem agaban sincs tobbet ilyet tenni:-)
Monogamnak lenni egy eleten at nem mindenkinek sikerul, de ez nem a vilagvege. Szoval kitartas, rendbe jonnek majd a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!