Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, mi lenne a legjobb megoldas egy ilyen hazassagnal?
Off. Nekem elképzelhetetlen, hogy házastársak ne közös kasszán legyenek, akivel meg nem lehet közös kasszán lenni, azzal nem szabad házasodni.
On. Ez alapján én kiadnám a nő lakását, annak az albérlete fedezheti a részletet. Egybeköltöznénk a férj egyik lakásába, amely hosszú távon kényelmesebb, vagy fenntarthatóbb. A másikat kiadnám amiből egy újabb tartalékot képeznék a következő ingatlanra, akár családi házra, egyéb járulékos költségekre a lakásokkal kapcsolatban.
Akkor lehet, illetve szabad albérletbe menni, ha jelentős a különbség az albérlet+rezsi költsége és kiadásból származó bevétel között. Ilyen esetben még több pénzt tudtok spórolni, ha van ilyen célotok.
Első voltam, ja és közgazdász
A 3-ból az egyikbe beköltöztök, amelyik a legjobban megfelel méretileg, ill. a munkahelyekhez, a többit pedig kiadjátok.
Mondjuk a legtisztább az lenne, ha a nő lakását adnátok ki és abból fedezve lenne a hitel, a tiéd rezsijét pedig feleznétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!