Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek, mi a véleményetek a "legjobb barátnőkről"?
Baráti körömben de itt az oldalakon is hányszor hallom, olvasom, hogy "de a legjobb barátnőm volt!"
Ez a legjobb barátnő aztán szétdúlja a házasságokat, "lenyúlja" a férjet, alkalomadtán a munkahelyet is. Szerintem nem is kell ellenség annak, akinek van ilyen legjobb barátnője! Nem így látjátok?
Az én ismerőseim között is van ilyen, ahol a régi nagy barátnő meglopta az ismerősöm. Nagy összeget kért kölcsön, és sosem adta vissza.
Van ilyen, hogy megbízol valakiben, mert régóta ismered. És még is csalódnod kell.
Azt viszont tudni kell, hogy ha lenyúlja a férjet, akkor az 2 ember hibája!! Ha az én páromra nyomulna akármelyik barátnőm, akkor se lehetne "lenyúlni".
Nem is kell messze menni példáért.
"Sajnos nem kamu, ennyi volt a 15 évünk.
A férjem hosszas győzködésemre elmondta, hogy már régóta tart a viszony a legjobb barátnőmmel."
Nekem nincs legjobb barátnőm, így ilyen probléma,de nem is hiányzik valahogy...
Sok rossz történetet hallani,nem lehet megbízni senkiben, sajnos..
Undorító viselkedés.
Erre mondják, hogy "kígyót melengetett a keblén.."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!