Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden hosszabb idő óta fennálló házasságban bekövetkezik előbb-utóbb a megcsalás?
"Gondolj bele: pont olyan házasságban éltél, mint a férjed, még sem léptél félre."
Ez hatalmas! Légyszi írd meg privátba a neved első válaszoló, mert ezt felírom a kedvenc idézeteim közé! *.*
Volt egy barátnőm, akit a férje részegen összevert, de sok évnyi próbálkozás után is meg tudott neki bocsátani. Azóta boldogabbak mint valaha és a csaj sem tagad.
Szóval van, mikor érdemes megbocsátani. Úgy hiszem, hogy ha csak az egyik fél akarja, akkor az veszett ügy. Ha viszont bebizonyítják, hogy valóban szeretnek és megbecsülnek, tisztelnek, akkor érdemes kibékülni.
Fontos tudni azt, hogy a párod is akarja a békülést? Veled akar megöregedni? Miért csinálta? Miért lépett félre? Mi hiányzott belőled, amit csak a másik tudott megadni? A másik kapcsolata szerelem volt, vagy csak szex? Ő vallotta be, vagy lebukott?
Ha ő vallotta be, akkor van remény. Egyenes volt veled, és ezt értékelni kell. Ha viszont nem ő mondta el, hanem egy kívülálló, vagy csak szimplán lebukott, akkor el kell gondolkodni azon, hogy ilyennek ismertük-e? Hogy voltak hasonló sunyiságai? Ha mindig is voltak, akkor mindig is lesznek. Nem fogja ezt a személyiségjegyét elhagyni, főleg akkor nem, ha túl könnyen bocsátasz meg neki.
Én azonnal elköltöznék vagy kidobnám és nem beszélnék vele jó darabig, amx a gyerekek ügyeiről csak. Mutasd meg milyen az élet nélküled. Milyen mikor nem mossák ki a gatyáját vagy milyen mikor nem várja otthon főtt kaja minden este.
Vagy félsz hogy a szeretőjéhez menekül? Tegye. Lakva ismerkedik meg igazán az ember. Ha pedig egyáltalán nem bánta meg, legkisebb jelét se mutatja, és kibékülni sem próbál, akkor válóper.
Egy ember kevés egy kapcsolathoz. kettő kell hozzá...
Írj privit, van hozzá egy jó könyvem, ami segít neked ebben! :)
Nem minden házasság ilyen. Vannak akik kölcsönösen hűségesek. Nem sokan, de vannak.
Szerintem egy megcsalás olyan szinten töri meg a bizalmat, amit már nem lehet helyrehozni. Akit megcsalt a házastársa, az már soha nem fog benne megbízni. Egyéb okok miatt lehet, hogy látszatra együtt maradnak, lehet hogy boldogságot is színlelnek, de az csak kirakat.
Azt gondold végig mi jutna eszedbe először, ha késik otthonról, ha úgy döntesz együtt maradsz a férjeddel ezek után. Vagy ha azt mondja elmegy a haverokkal, vagy bármi mást mond, amikor olyan helyre megy ahová te nem mész vele. Az jutna eszedbe először, hogy megcsal. Kizárt dolog, hogy nem erre gondolnál. Tényleg így akarsz élni?
Én a magam részéről undorodnék is egy ilyen férfitól. Nem tudnám elviselni, ha hozzám érne azok után, hogy másik nőt dugott. Még akkor sem, ha csak 1 alkalom volt... bár szerintem el sem hinném azt sem, hogy egyszer történt. De az sem változtatna semmin. Én azok közé tartozom akik nem tűrik a hűtlenség semmilyen formáját. Mindemellett attól is félnék, hogy felelőtlen volt, nem védekezett és elkapott valamit, amivel bármikor megfertőzhet. Szóval ennyi.
"Egyenes volt veled, és ezt értékelni kell"
Bocsi, de ez nonszensz...
Ha egyenes lett volna, akkor megbeszélik közösen a problémát, nem a háta mögött jár félre.
14es! Rendben van, nyilván, mégsem így történt!
A csaló fél ha bánja, és próbálkozik visszahódítani kedvesét, az miért rossz?
Persze, fen áll a lehetősége annak is, ami a 13-as írt. Ez is egy vélemény és érthető. Én ezért őt nem pontoztam le, ellentétben vele.
Nagyon nehéz lesz megbocsátani, de elfelejteni is és továbblépni is.
Ezt hagyom itt búcsúzóul..
" Én el akartam hagyni. Hidd el, már majdnem elmentem!De aztán egyik délután egyedül voltam a házban és elkezdtem nézni a fényképeket. Téged, és a nővéredet. És a ház valahogy...annyira megtelt velünk! Egy család voltunk...és akkor rádöbbentem, hogy számomra a világon ez a legfontosabb! És nem tudtam...nem tudtam....nem tudtam elmenni. Én döntöttem úgy, hogy vele maradok, mindazért a sok jó dologért, amit tett, és nem hagyom el azért az egy dologért, amiben hibázott!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!