A megcsalás előbb vagy utóbb mindenképpen bekövetkezik egy kapcsolatban?
Miért kéne beköveteznie a megcsalásnak? Ha 2 ember szereti, tiszteli, becsüli egymást, ha élvezik egymás társaságát akkor egyik sem fog másfelé kacsingatni.
14 éve élek boldog házasságban, és soha eszembe sem jutott, hogy megcsaljam a feleségemet. Ő sem csalt meg soha.
Előre nem tudod egy kapcsolatban ezt. Hiszen nem tudod, hogy 10-20 év alatt mi történik veletek, mennyire fogtok változni. Szerintem senki sem úgy házasodik, hogy na én majd 17 év után meg fogom csalni a páromat egyszer csak úgy.
De ha valaki már az elején nem olyan, amilyenre vágysz, akkor nem érdemes hozzá kötni az életed. Pl. eltérő tervek a családalapítás terén, eltérő szexuális igények, aktivitás, stb.
Honnan tudom, hogy a feleségem nem csalt meg? Mindkettőnknek van szabadsága kapcsolatban, nem láncoljuk egymáshoz magunkat, de mégis ragaszkodunk egymáshoz.
Így szinte mindig együtt vagyunk. Bár nem egy helyen dolgozunk, de munka után érte megyek, mert együtt megyünk edzésre, majd együtt töltjük az esténket. Nem egy félrelépős nő, és nem is akar. Arról nem is beszélve, hogy sosem jönne össze más kultúrával rendelkező emberrel, aki nem ismeri a magyar dolgokat...
Nem tudom, mi a bajotok 1-ea válaszával?!
Ciki ha szeretetteljes házasságban él? Tudom, manapság az a divat, hogy mindenki mindenkivel. De miért kell szemétkedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!