Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért más nőkre vágyik a férjem?
"de legtöbbször ő utasít el hogy fáradt,"
hát ez a gáz, szerintem nem kíván, csak nem meri bevallani...
Csak fura, hogy nőket fényképezget az úton, de végülis kinek mi bántódása lehet abból? A barátnőt mondjuk ki lehetett volna hagyni ebből neki.
Arra nincs válaszom, hogy téged miért utasít el amikor szexet kezdeményezel, szerintem ezt kellene megkérdezd, hátha kiderül miért teszi.
szóval az a baja h nincs szex de veled nem dug.
nos akkor
1) nem tetszel neki
2) mással csinálja
A legkarakánabb férfi is megúnja, ha sorozatos elutasításban van része!Ráadásul a recskázás olyan rövid időbe kerül, hogy az asszonytól még meg sem tudod kérdezni, hogy akarna-e összebújni, és már készen is vagy!
Persze jobb az igazi szex sokkal, de ahhoz nektek nőknek is ott kellene lennetek a szeren!
Én szinte nem is emlékszem, hogy pl. a jelenlegi párommal mikor voltunk úgy együtt hogy Ő akarta és kezdeményezett volna! (mondjuk ő kicsit szende)
Szóval odamenni megdörgölni a fütyköst, és kiüríteni
mondjuk napjában 2 x. Utána nem fog vágyakozni a más után.
Persze ettől még a vadászösztönünk megmarad, de az nem veszélyes!
8-as, igazad is lehet, de ehhez a válaszhoz keress más kérdést.
A kérdező azt írta, hogy "de legtöbbször ő utasít el hogy fáradt, " az is furcsa, nekem.
Amúgy tök normális férfi vagyok és nem jutott még eszembe random nőket fotózni, meg nők képét nézegetni, akkor se, ha éppen egyedül éltem, de ha meg párkapcsolatban, akkor főleg nem.
És párkapcsolatban meg nem hazudunk a másik szemébe, lehetőleg máskor se.
Szóval, Kérdező nem reagálod túl, de hogy mit tehetsz?
Szerintem éretlen, telepedj rá, mintha az anyja lennél, akkor meghúzza magát, de hát az se a házasságba illő megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!