Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan, aki intim együttlét nélkül tökéletesen jól megvan a párjával és boldog évek óta?
Figyelt kérdés
2016. jan. 11. 22:09
2/6 anonim válasza:
Szerintem nincs. Aki mást mond hazudik. :D
3/6 anonim válasza:
Évek óta együtt vagyok a párommal így, de nem vagyok boldog. De ennek ellenére még mindig jobb vele mint bárki mással.
4/6 anonim válasza:
Itt azt fogja írni a többség,hogy nem.Kérdező gondolom te is hasonló cipőben jársz.Ne másoktól várj megerősítést,hogy hátha esetleg lesz olyan aki azt írja "igen és boldog vagyok így is" mert ez nem így működik.Akik szeretik egymást ott testileg,lelkileg kötődnek egymáshoz.
5/6 anonim válasza:
Bármennyire is hihetetlen, de egészségügyi okok miatt közel 17 éve nem volt intim együttlét a feleségemmel. Idén leszünk 45 éve boldog házasok. Ez nem jelenti azt, hogy minden egyéb boldogságforrást (közös utazások, nyaralások, színház-élmények, internetes hírek, politika kibeszélése, stb) ne használnánk ki ahhoz, hogy együttlétünket ne erősítenénk meg és ne mutatnánk ki minden nap egymásnak, a gyermekeknek, unokáknak és a környezetünknek (munkatársainknak is, mert mind a mai napig aktívan dolgozunk egy vállalkozásban). Próbáljatok együtt örülni egy hóvirág kibukkanásának, egy kismadár megetetésének és egy jó film megtekintésének. Ez nem nyálaskodás, ez nem romantikázás.....vagy ha mégis annak látná valaki, akkor sajnálom a szegény lelki világát. Mi így is boldogok és elválaszthatatlanok vagyunk. És tudjuk, hogy mi vagyunk azok, akik közül, ha egyikünk elmegy, bizonyára nagyon hamar követi majd őt a másikunk is. Köszönöm, hogy végigolvastad és elhitted, hogy őszintén így is gondoljuk.
6/6 anonim válasza:
Én nem tudom elképzelni, de látjuk, hogy van kivétel :)
Nekem konkrétan nem volt még 30 napnál hosszabb idő, hogy ne szexeltem volna. Gondolom ez akkor fog változni, ha gyereket szülök... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!