Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek a férjetek/feleségetek az a férfi/nő, akivel a legtökéletesebb eddig az együttlét?
Van egy pasi, járunk úgy fél éve, kezd komolyodni. Szerelmes vagyok belé, össze fogunk költözni. Tökéletes számomra, mert figyelmes, okos, bókol, jól néz ki, a szakmánk ugyanaz, megértjük egymást.
De: a szex nem tökéletes. Illetve jó, de nem az a durva érzés, amikor kirepül az ember a világból tőle, inkább csak rendben van. Ő nem volt előttem sok emberrel együtt (kb. 10-zel), gondolom, emiatt lehet ez.
Nagyon jó lenne vele összeházasodni és babát vállalni. Szerintetek hozzá lehet menni valakihez így is, és a szex nem fontos dolog, ha egyébként meg megértjük egymást és jó vele? Vagy kell a tűzijáték?
Korábbi kapcsolataimban elbűvölő volt maga az együttlét, de lelkileg meg üresebbek voltak, mint ez a mostani.
28N, 38F
1. Szerintem nem attól függ, kinek hány partnere volt, személyes tapasztalatból tudom.
2. Nem a férjemmel a legtűzijátékosabb a szex, de nem cserélném el a tűzijátékosra.
38/N
Hát igen mondhatom. 3 fiuval voltam,velük egyáltalán nem volt jo. A negyedik a férjem,vele jó nagyon.
Ezt neked kell tudnod, neked mennyire fontos a tüzijáték. De ha szeretitek egymást az a legfontosabb.
A 10 partner neked nem sok? Jesszus, neked akkor mennyi volt 28 évesen? :O
Amúgy nekem igen, a férjemmel a legjobb, mondjuk én csak 3 pasival voltam rajta kívül. Ebből egy rossz volt, kettő közepes.
N26
Nekem kicsit megütötte a szemem a mondat, nem volt sok növel, csak kb tizzel... Szerinted mennyivel kellett volna, hogy legyen, haromszazzal?
Szerintem nem az kell, hogy egymillio nöje legyen elötted, hanem hogy megtanulja neked mi a jo. Akkor meg akar tüzijatek is lehet belöle. Segits neki, mutasd meg mit elvezel. Attol hogy volt egy vagon csaja, nem azt fogja tudni, neked mi a jo, hanem, hogy mi jo altalaban a lanyoknak.
A tíz kapcsolat az már sok, kérdező.
Az én férjem nem a legtökéletesebb, de nem fogom lecserélni senkire. Egyébként fél év még nem mérvadó, nekünk az elején ügyetlenebb volt a szex, aztán szép lassan megtanultuk egymás testét. Így közel 3 év után azt mondom, elégedett vagyok.
Az első években, gyermekvállalás előtt a te korodban szenvedély a legfontosabb.
Ennek hiányát említetted.
Amiről itt írsz, az egy 40-es párocska esete, akik lelki társak, megértik és kölcsönösen segítik egymást a szakmában, mindezt figyelmesen, előzékenyen, bókolva.
Ha már az első félévben nem fontos a szex, rövid időn belül üres és értelmetlen lesz minden, különösen ha szembejön majd veled a nagy Ő.
Egy összeköltözéssel hosszú évekre lekötöd majd magad, esélyt sem adva egy szenvedélyes szerelemnek, a pasid meg lassan 40 lesz.
A kérdésedre a válaszom igen. Azzal a legtökéletesebb az együttlét (és a kapcsolat is) akivel összekötöttem az életem (a férjemmel).
Az, hogy a szex milyen a pároddal, nem attól függ, hány partnere volt előtted. Az én férjem velem vesztette el a szüzességét, mégis ő az egyetlen férfi akivel orgazmust éltem/élek át. Pedig voltak páran előtte is. (6-an). Én amúgy bő 3 évvel idősebb is vagyok.
Ha a szex jóleső, de nem lenne orgazmusom, akkor is hozzámentem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!