Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja állandóan azt a feleségem, hogy azért nem tekint igazi férfinek mert neki dolgoznia kell, nem tudok olyan sok pénzt keresni, hogy ő itthon üljön, holott nincs kisgyerek, miért van, hogy mindent pénzben mér?
Lepontoztatok de igen is a munka tobb mint pezkereses
Nekem a munka hivatasom es sok oromet es elismerest kapok es sok sok ismerost es igazi baratot szereztem munkam altal
Ha nem kapnak fizetest akkor is folytatnam a hivatasom.
nalunk is en keresek tobbet 4x annyit mint a ferjem de ez mellekes nem szamit.
A hazassagunk alapja nem a penz hanem a munkamegosztas
A gyerekekkel munka reszes aranyba foglalkozunk Ha nekem hosszu a napom o latja el oket Ha neki hosszu a napja akkor en.
Minden haztartasi munkat elosztunk
Nem tudom miért pontoztatok le.
Én csak leírtam,hogy 200 ezer Ftból 2 fő megtud élni.
Persze nem kötelező.
Ha valaki nem akar dolgozni,és azt,hogy eltartsa valaki,nincs gond,csak olyan személyt kell keresni,aki erre kapható és a fizetése is kielégítő ehhez.
Nem azzal van a gond,ha valaki nem akar,szeret dolgozni.Hanem hogy nincs tisztában azzal,hogy az eltartott szerepkör milyen hátrányokkal jár.
Én erre csak ezt mondom, anélkül, hogy elolvastam volna a válaszokat:
Bárcsak találnék egy férfit, aki tisztel és szeret, pont nem érdekelne, hogy melyikünk mennyit keres. A szekér akkor szalad igazán, ha ketten tolják.
De a rendes pasik mindig az ilyen nőknek jutnak...
32N
ezt ma mar 2023ban golddiggernek hivjuk :DD
kezebe adnam a valasi papirokat aztán keresnek egyet, aki nem a pénzemért akar velem lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!