Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért mondja állandóan azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja állandóan azt a feleségem, hogy azért nem tekint igazi férfinek mert neki dolgoznia kell, nem tudok olyan sok pénzt keresni, hogy ő itthon üljön, holott nincs kisgyerek, miért van, hogy mindent pénzben mér?

Figyelt kérdés
Egyébként átlagos a fizetésem! 200 000ft
2016. jan. 6. 12:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
94%

Lepontoztatok de igen is a munka tobb mint pezkereses

Nekem a munka hivatasom es sok oromet es elismerest kapok es sok sok ismerost es igazi baratot szereztem munkam altal

Ha nem kapnak fizetest akkor is folytatnam a hivatasom.

nalunk is en keresek tobbet 4x annyit mint a ferjem de ez mellekes nem szamit.

A hazassagunk alapja nem a penz hanem a munkamegosztas

A gyerekekkel munka reszes aranyba foglalkozunk Ha nekem hosszu a napom o latja el oket Ha neki hosszu a napja akkor en.

Minden haztartasi munkat elosztunk

2016. jan. 6. 15:52
 22/28 anonim ***** válasza:
Minek vettél el egy ilyen nőt? Megannyi kérdés...
2016. jan. 6. 16:31
 23/28 anonim ***** válasza:
80%
És nektek pasiknak miért az ilyenek kellenek?: (
2016. jan. 6. 17:07
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért pontoztatok le.

Én csak leírtam,hogy 200 ezer Ftból 2 fő megtud élni.

Persze nem kötelező.

Ha valaki nem akar dolgozni,és azt,hogy eltartsa valaki,nincs gond,csak olyan személyt kell keresni,aki erre kapható és a fizetése is kielégítő ehhez.

Nem azzal van a gond,ha valaki nem akar,szeret dolgozni.Hanem hogy nincs tisztában azzal,hogy az eltartott szerepkör milyen hátrányokkal jár.

2016. jan. 6. 17:11
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Én erre csak ezt mondom, anélkül, hogy elolvastam volna a válaszokat:

Bárcsak találnék egy férfit, aki tisztel és szeret, pont nem érdekelne, hogy melyikünk mennyit keres. A szekér akkor szalad igazán, ha ketten tolják.

De a rendes pasik mindig az ilyen nőknek jutnak...

32N

2016. jan. 7. 08:29
 26/28 anonim ***** válasza:
Itt az történt, hogy két teljesen eltérő értékrendű ember jött össze. Ez egy halálra ítélt kapcsolat. És nem azért, mert bármelyikőtök rosszul gondolná, hanem mert nem passzoltok össze. Most persze az megint más kérdés, hogy a feleséged, ha tényleg kitartanák, akkor rendesen vezetné-e a háztartást stb. De alapvetően ő egy régebbi családmodell híve, te meg egy újabbé. Ha egy hullámhosszon lennétek családmodelli szemszögből, akkor te nem azon keresegnél itt, hogy a feleséged anyagias, hanem azon, hogy te nem tudod neki megadni, amit a hagyományos családmodell szerint a férfinak meg kell. Ezzel nem azt mondom, hogy te rosszul gondolod, sőt én inkább a te nézeteiddel értek egyet, én speciel nőként max. akkor nem dolgoznék tovább klasszikus munkát, ha megnyernénk a lottóötöst a párommal.
2016. jan. 7. 23:27
 27/28 anonim ***** válasza:
Ez a no hol el? Megerdemelne, hogy egyedul eljen es egyedul neveljen gyereket!
2016. jan. 13. 04:25
 28/28 anonim ***** válasza:

ezt ma mar 2023ban golddiggernek hivjuk :DD

kezebe adnam a valasi papirokat aztán keresnek egyet, aki nem a pénzemért akar velem lenni.

2023. szept. 17. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!