Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja állandóan azt a feleségem, hogy azért nem tekint igazi férfinek mert neki dolgoznia kell, nem tudok olyan sok pénzt keresni, hogy ő itthon üljön, holott nincs kisgyerek, miért van, hogy mindent pénzben mér?
Mert hülye és nem számítasz neki igazán.
Én dupla annyit keresek nő létemre, mint a férjem. Köszönhetően annak, hogy én diplomás vagyok,és találtam egy jó munkát, a férjemnek is van egy egész jó szakmája, de sajnos közalkalmazott és így csak 120 ezret kap készhez, de nem bánom, mert előtte egy magáncégnél volt, ahol fizikailag kikészítették, itt meg a jelenlegi helyen nagyon jó sora van, nincs megszakadás, kényelmes, tiszta munka stb. sokkal jobban néz ki mióta itt van, jobb a kedve, több ereje van mindenre (kirándulás, kimozdulás, szex mindenre). Szóval én pont lesz*rom, hogy itt meg kevesebbet keres, meg fele annyit mint én. Végtére is együtt élünk, amit megteremtünk az közös. Az lenne a baj, ha nem dolgozna és nem is akarna. De mivel hazahoz ő is egy átlagos fizetést szerintem teljesen normális a dolog, nem számolgatunk, hogy te ennyit, én ennyit hanem hogy mi ennyit, és erre meg erre futja belőle.
A te feleséged valszeg nem tisztel és szeret téged igazán, mert akkor nem foglalkozna ezzel, főleg, hogy nem 48 ezret keresel, hanem 200-at, ami szerintem nem is olyan rossz. Miért nem keres magának akkor egy milliomost, azt akkor ülhet otthon?
24N
Vigyázz, mert ha gyereket csinálsz neki akkor az életbe nem fog többet dolgozni!
Amúgy ilyenkor mikor ezt mondja mit reagálsz? Csak pislogsz mint hal a szatyorban?
Akkor miért nem keresett olyan férfit,aki kétszer ennyit keres?
200 ezer az nagyon jó jövedelem.
Amúgy ennyiből akár ketten is meglehet élni.(Van,ahol egy 4 tagú család él ennyiből)
Szóval nem tudom mit panaszkodik:D
Szerintem az a gond,hogy ő azt túl kevésnek tartaná 2 főre ezt a jövedelmet,ezért inkább kényszerből dolgozik.Luxusban akar élni,úgy hogy ő nem dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!