Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi az, ami miatt érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, ami miatt érdemes mindenáron kitartani egy házasság vagy kapcsolat mellett?

Figyelt kérdés
2015. dec. 25. 21:20
1 2 3
 11/24 BlackSword ***** válasza:
84%
Ja, persze... Írjátok csak a jó nagy butaságokat, hátha megkajálja valaki, azt felfújódik, mint tehén a lucernásban... A gyerek/gyerekek miatt meg inkább tényleg ne maradjon együtt seni, mert ha csak az köti őket össze az már régen rossz... És IGAN, a gyerek ezt megérzi... Aki mást állít hát HAZUDIK... Ráadásul az elvált szülők is lehetnek jó szülők...
2015. dec. 28. 04:46
 12/24 anonim ***** válasza:

Nem veletlen a mondas elvalt szuloknek hulyegyeteke

A gyerekek serulnek megviseli oket ket tuz kozott lesznek es sokszor sunyi ketszinu taktikazo felnottek lesznek beloluk.

Igen is erdemes mindent megprobalni ha nem megy es csak eroszak alkoholizmus es fuggoseg eseten valni

2015. dec. 28. 09:49
 13/24 BlackSword ***** válasza:
61%

"Igen is erdemes mindent megprobalni ha nem megy es csak eroszak alkoholizmus es fuggoseg eseten valni"

És a rossz házasság egyenes út az alkoholizmus felé... Egyáltalán nem idilli környezet a gyereknek/gyerekeknek, ha a szüleik ott "ütik" egymást ahol csak érik... Aztán jön az "apu miért nem jön haza"... Hát rohadt jó... Ajánlom próbáld ki, mielőtt árasztod a blődségeidet... Gyerekként esküszöm neked szarabb érzés, mint amikor apád halálhírét hozzák...

2015. dec. 28. 16:05
 14/24 anonim ***** válasza:

Igaza van a #13nak.

Nálunk ahogy egyre rosszabb lett a helyzet, először elkezdtem inni, de mivel minden nap vezetnem kell, csak hétvégén, alkalmanként, tudtam. Aztán kínomban egyre többet dolgozok, miközben csak aludni járok haza. Otthon semmit sem csinálok már, mindent a leendő exfeleségemnek kell. Nekem élni sincs kedvem.

Ez csak a gyerekeknek, és nekem rossz. Mivel a feleségem szerint mindenért én vagyok a hibás, ezért neki minden jó. Szerinte csak az a baj nálunk, hogy nem csinálok semmit, és munkamániás vagyok, ezért sosem vagyok otthon.

Egyre többször hívogatnak a gyerekek, hogy menjek már haza.

Inkább azt mondom, hogy pont a gyerekek miatt kellene elválni. De az sem jó megoldás, mert a gyerekek, szinte biztosan gyűlölni fogják az apjukat, hiszen csak azt hallják, hogy az milyen szemét. Egy különélő apukának, külön élete is lesz. Soha többet nem tud annyira törődni az első gyerekeivel, mintha együtt lennének. A fizetése, meg sok fele oszlik, amiből a gyerektartás mindig is "kevés" lesz, és az új családjára fordítható pénz is.

Ahogy elnéztem az ismerőseimet, és a saját családomat, a válások abszolút vesztesei az apák, utána a gyerekek, és a legkisebb vesztenivalója az anyának van. Talán pont ez (is) az oka, amiért a válások többségét az anyák kezdeményezik. Sok esetben ők még nyernek is a válással. Az elvált anyukák, mindig sírnak, pedig számos esetben ők teszik olyanná a férjüket, amiért elválnak tőlük. A gyereket, akkor is ők nevelik, amikor férjnél vannak, tehát a sírás, hogy a sz..t férjük miatt egyedül nevelik a gyereket, csak hiszti, hogy sajnáltassák magukat. Miközben a férjüknek, akkor sem engedik, a gyereknevelést, ha ott vannak. Tudnék erről is mesélni.

De a kérdésre, még mindig nem tudom a választ. Én sem...

2015. dec. 28. 18:04
 15/24 BlackSword ***** válasza:
Köszi utolsó, tudom hogy igazam, mert én ezt gyerekként átéltem... Hát az ellenségemnek nem kívánom...
2015. dec. 28. 18:35
 16/24 anonim ***** válasza:

14 oszinten mi a problema koztetek?

nem hiszem el hogy egy anya a gyerekeki edesapjat azt az embert akit valaha mindennel jobban szeretet hetforol kedddre utalni kezdi.Ilyen nincs

Mond mikor udvaroltal neki ? mikor szeretted ot magadnal is jobban? mikor vittel viragot csokit neki?

Mikor aldoztal ra egy egesz hetveget?

Csak megkeseredett ferj beszel beloled de mit teszel hogy ne igy legyen???

2015. dec. 28. 19:14
 17/24 anonim ***** válasza:
76%

#16 Nem írhatom ki nyilvánosan, mert felismerhetővé válnék.

Én sem akartam elhinni, de nem csak hogy van ilyen, rengeteg van. Sőt olyan anyák is vannak, akik nem törődnek a gyerekükkel. Pusztán dacból.

De amíg úgy állsz hozzá, hogy mindig mindenért más, (a férfi) a hibás, addig nagyon sokat fogsz szenvedni.

Valóban megkeseredtem, mert apaként/férfiként, kilátástalan a helyzet.

"Mond mikor udvaroltal neki ?" Amióta ismerem, azóta folyamatosan

"mikor szeretted ot magadnal is jobban?" Csak azóta, amióta ismerem

"mikor vittel viragot csokit neki?" Minden alkalomra. Plusz amikor boltban voltam.

"Mikor aldoztal ra egy egesz hetveget?" Évente a hétvégék felét biztos.

Mikor fizettem neki a szexért? Közvetlen soha. Ez lehetett a baj???

Kétszer költöztünk a kedvéért, a lakást, és házat is az Ő szájízének megfelelően csináltam meg, sőt rengeteg kényelmi dologgal kiegészítettem. Nem kell dolgoznia, már 10 éve, és egy (majdnem új, közép-felső kategóriás) kocsit is vettem neki, naná, hogy olyant, aminek még a színét is Ő választotta.

És, Ő mikor udvarolt nekem? Soha, ha én nem kerestem, nem találkoztunk.

És, Ő mikor szeretett önmagánál is jobban? Talán soha sem, de csak pár éve vettem észre.

És, Ő mikor köszöntött fel férfinapon? Még a létezését is tagadja

És, Ő mikor segített nekem bármiben? Szívből soha, kényszerből előfordult.

És, Ő mikor kezdeményezett szexet? Örülnöm kellett ha hagyta magát, és elfeküdt, mint egy darab fa. Kivéve, amikor terhes akart lenni, mert akkor jött magától.

És, Ő mikor készített rendes ételt, szeretettel? A konzerv kibontása, megmelegítése annak számít?

......

Én úgy vélem, hogy sokkal többet megtettem érte, mint szabadott volna. Nem kell mindig megmagyarázni, hogy a férfiak a szeme..ek, és a nők szentek. Az igazság az az, hogy a nők döntő többsége sokkal aljasabb tud lenni, mint a legaljasabb férfi. Csak a nők kedvesnek is tudják láttatni magukat, amíg a férfiak nem olyan kétszínűek. Amíg a nők jellemzően csak érdekből cselekszenek, addig a férfiak, ha úgy tetszik a f.-al gondolkodnak, és nem az érdeküket nézik. A takarítók sem véletlenül utálják jobban a női wc-t, mint a férfi wc-t.

Az a baj, hogy sok nőnek már, annyira jó dolga van, hogy van idejük, sz.r női műsorokat nézni, női "újságokat" olvasni, a sok féjszbúúúkozás mellett, és bebeszélik maguknak, hogy milyen rossz nekik. Beleélik magukat egy álomvilágba, és abban akarnak élni, aminek a megvalósítását a férfiaktól várják, de igazából az sem lenne elég.

Tisztelet a kivételnek.

2015. dec. 29. 01:53
 18/24 anonim ***** válasza:

Utolso,tenyleg nem ertem h ennek semmi jele nem volt??Ennyire nem ismered ki az embereket,hogy sok sok ev mulva jottel ra h milyen y gyerek utan.Egy ember nem tudja evekig megjatszani magat,az nem igaz h nem volt ilyen,merr akkor mert lett ilyen vmi akor tortent h ilyen lett,vahy ilyen is volt.

Vagy csak a kulsore mentel h milyen csini es a belso ennyire nem szamitott?De most pont a belaot hianyolod.Nem ertem en ezeket.

2015. dec. 29. 06:34
 19/24 anonim ***** válasza:

meg mindig nem hiszem el egyik naprol masikra egy szorny lett a felesegbol

De szivessen meghallgatnam a masik oldalt is

Oh meg valami nem a no szerpe az udvarlas es a bokolas es a kezdemenyezes sem

A ferfi feladata a feleseget maganal is jobban szeretni akkor is ha az nem erdemli meg es nem viszoozza

ajanlom a tuzproba cimu filmet neked nezzd meg es gondolkodj

2015. dec. 29. 10:35
 20/24 anonim ***** válasza:

Pontosan erre számítottam tőletek.

Akármi, akárhogy is van, mindig a férfi a hibás. Addig csűritek, csavarjátok, a dolgokat, amíg bedumáljátok magatoknak, hogy szentek vagytok, és csak a férfi a hibás.

Mondhatok én akármit. Persze ha nő lennék, és a férjemet szidnám, akkor nem akarnátok a férjemet is meghallgatni.

Ráadásul, amikor egy egy kérdésnél, felhozom, hogy meg kéne kérdezni a férjet is. A feminácik hordában támadnak rám. Erre most mit mondjak? Nem tehetek mást, mint csendben, elkullogok. Már megtanultam, hogy férfiként, nővel szemben nem győzhetek. Egyenjogúságért visítatok, de már rég eltapostátok a férfiakat. Persze szerintetek ezért is a férfiak a hibásak.

2015. dec. 29. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!