Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bonyolult kapcsolat, mit lehet csinálni?
A feleségemmel a házasságunk tönkrement, már évek óta, van egy 10 éves fiúnk is.Már régóta el akarok válni, mert erre a házasságra rámegy az egészségünk, folyton idegesitjük egymást,nem jövünk ki jól, a fiamra sincs jó hatással,stb.
A feleségem nem akar válni, ennek több oka is van.Az egyik,hogy a szülei már nem élnek, a maradék rokonaival meg nem tartja a kapcsolatot.Ha elválnánk, nem lenne hova mennie.Szerencsére az anyagi helyzetem meglehetősen jó, felajánlottam,hogy veszek neki egy új lakást/házat a környéken (természetesen az ő nevére),de erről hallani sem akar.A másik ok pedig, ahogyan én látom,hogy fél a változástól.Lehet bármennyire szar a helyzet, ez egy "biztos" pont a számára.
Én szeretnék továbblépni.Új kapcsolatra is lenne lehetőségem, sőt nagyon szeretném is,de nem lenne tisztességes ha ilyenbe most belevágnék egyik fél számára sem.De ezt a patthelyzetet már nem bírom, nem akarok csúnya válást, főleg a gyerek miatt nem, de ez a helyzet tarthatatlan és rossz hatással van mindenkire.
Ha esetleg valaki volt hasonló helyzetben, szivesen meghallgatnám a tanácsát.Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!