Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bonyolult kapcsolat, mit tennétek a helyemben?
1 éve vagyunk együtt, nemrég összevesztünk nagyon, mert az elmult időszaka (is) nagyon zűrös volt, de ez most kijött és ott is hagytam egy szó nélkül.
Utána hívogatott, mivel a szüleimmel élek, Anyukámat is hívogatta, smsket írogatott hogy bocsánatot kérjen meg h hallgassam meg miért mondta azokat amiket, de nem törődtem vele, csak később voltam hajlandó visszairni az smsre..
Utána nem beszéltünk több napig, később megint ő keresett meg hogy elmondja mennyire sajnálja a történteket, tudja h engem nem érdekel, de hogy tudjak róla és jó lenne még valamikor beszélni.. Ekkor beszéltünk, nagyon jol elbeszélgettünk lenyugodott mind a kettőnk. Másnap találkoztunk is, és megbeszéltük hogy találkozunk beszélgetünk de amig meg lesz hülyülve ( dühkitörések.. ) annyira komolyan nem vesszük mint ezelőtt.
Tegnap este is találkoztunk beszélgetni, filmezni.. Kérdeztem arról hogy akkor h állunk egymáshoz, és mintha kicserélték volna az smseihez képest közönyös volt.. (nyilván ha nem akar velem lenni mondja, de azt nem tudja kinyögni h igen szeretnék veled lenni mert ő szerinte könyörgés , ugy, hogy tudja h én is szeretnék vele lenni és ezt szóvá is teszem! )
Megkérdeztem, h mondjon egy határozott választ akkor arra h állunk egymáshoz, erre csak mosolygott de én már nagyon sokszor elmondtam neki, hogy ha kínlódik nem akar engem akkor ne húzzuk egymás idejét.. Erre csak mosolygott, én meg elmagyaráztam neki, hogy ha lenyugszik meg rendbe teszi az életét vele akarok lenni, már most is de ha ő nem ugy gondolja, akkor ne húzzuk egymás idejét én is ha megismerek vkit aki szimpatikus nem küldöm el.
Erre kiakadt h jaj ő rajta ne muljon semmi ne küldjek el senkit stb.. Tiszta hülye, 3x elmondtam neki hogy emlékeztessem a mondat első felére is. de csak ezt hajtotta..
30 éves én 21 vagyok
Lehet kicsi bonyolult, meg hülyén is fogalmazta de nagyon kapkodtam hogy mindent leirjak ahogy az eszembe jutott mert nem tudom őt megérteni annyira meg van hülyülve, és akkor tényleg inkább hagyjon engem békén..
( A fő probléma az az hogy tök mást mutat írásban mint ilyenkor, írásban el szeretném hinni neki hogy NAGYON fontos vagyok neki, ha találkozunk akkor viszont ilyeneken kiakad! Nem képes határozott lenni 30 éves férfi létére..... )
"nem tudja kinyögni h igen szeretnék veled lenni mert ő szerinte könyörgés , ugy, hogy tudja h én is szeretnék vele lenni és ezt szóvá is teszem"
"nyilván ha nem akar velem lenni mondja" Tényleg ennyire Nyilvánvaló ez neki is?
Nem kibhaszottul buta ez hozzád? Ki ennyire retard szociálisan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!