Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek már, hogy a feleségem takarítson itthon?
8 hónapja mióta megszületett a gyerekünk nem csinál semmit.
Még az első pár hónapban nem is érdekelt, segítettem neki de nem gondolom hogy ez már normális.
4 napig áll a mosogatnivaló, nem mossa ki a ruhákat, nem főz semmit.
Porszívózni is csak azért mert a fiam mászik, de ezen kívűl semmi.
Beszélgettem vele már, szépen, megértően, kedvesen, csúnyán de semmi haszna.
Kezd a pohár betelni, hogy minden nap 12 óra munka után a koszba megyek haza és én állhatok neki a házimunkának is, hogy legalább egy tiszta tányér legyen amin tudjak egy szendvicset megenni.
Biztos nincs valami mentális gondja?
Ez a nem volt kedvem, elfelejtettem, nekem elég fura, meg az is, hogy őt nem zavarja. Főleg, ha korábban nem volt ilyen.
Nem tudom, egy felnőtt emberre mivel lehet hatni. Az már önmagában probléma, hogy saját magában nem merül fel az igény, hogy megcsinálja.
Na igen, ilyen is volt hogy beesett a védőnő.
De csak este azon mérgelődött, hogy miért nem tud szólni ha jön.
Szerintem semmi mentális problémája nincs, egyszerűen csak lusta.
Én ilyen igénytelen emberrel nem tudnék együtt élni, akár nő, akár férfi. Sajnálom kérdező, hogy ezzel kellett szembesülnöd.
A feleséged menjen vissza dolgozni és akkor talán visszarázódik a normális kerékvágásba.
Felajánlanám neki, hogy választhat 3 lehetőség közül, és van 1 hete változtatni a helyzeten:
- elváltok
- visszamegy dolgozni és te maradsz otthon a gyermekkel, elvégzed a házimunkát is, ő tartson el, vállaljon plusz munkát is, ha a keresetéből nem megy
- kib***aszottul k****rva gyorsan változtat a fennálló helyzeten, és nekiáll felnőtt ember módjára eltakarítani maga után!
Nő vagyok, és én sem gondolom azt, hogy az otthonlévő anyuka "házicseléd". A gyerek az elsődleges prioritás, de az abszurd, hogy 4 napig hagyja rohadni a mosogatnivalót, nem főz, nem mos...
Szóval halál komolyan felajánlanám neki ezt, és ha hárítana vagy hisztizne, leszarnám.
Az, hogy visszamenjen dolgozni nem működőképes.
Mivel nem volt előtte bejelentett munkája és a végzettségével jelenleg semmire nem menne éhen halnánk az ő keresményéből.
Így a többi lehetőségből kell választanom.
19: De visszamehet dolgozni. Csak nem helyetted. Hanem ő is dolgozzon, meg te is. A gyerek meg bölcsiben.
Egyébként én is az elváláson gondolkodnék, ha semmi sem változik.
Mondjuk nekem fura, hogy se végzettsége, se munkája nem volt. Ezek azért már sejtetik nekem, hogy egyébként is lusta, nem csak a takarításban lett ilyen hirtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!