Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha van egy lany akivel szeretj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van egy lany akivel szeretjuk egymast meg minden, de mondjuk en nem akarok semmi kepen sem gyereket, de a lany szeretne akkor mi lesz? Szakit?

Figyelt kérdés

2015. nov. 9. 19:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ne viccelj már, méghogy késő. :D Pláne egy pasinak.

Van olyan nő, aki korábban nem akar, a 30-as éveiben pedig igen, mivel addigra megteremtette az egzisztenciáját, kiélte magát, megérett, ketyeg a biológiai óra. Ugyanakkor van olyan is, aki addigra biztos benne, hogy nem akar. Pl. én is ilyen voltam, 14 évesen úgy éreztem, sosem akarok, aztán később azt gondoltam ez talán meg fog változni a megfelelő partner megtalálása után. Most megvan a partner, akivel tervezhetnék, de mostanra kikristályosodott, hogy továbbra sem szeretnék, és a biológiai órám sem vesz rá, amúgy én már lassan tényleg kicsúszok az időből.

2015. nov. 13. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!