Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves nők, ti mennyit gondoltok a házasságra?
Azok akik párkapcsolatban vannak, és azok is, akik egyedülállók lelki értelemben is (= nem vágyódnak ex, elérhetetlen pasas után), fizikai értelemben is (=nem jár össze dugni senkivel sem) érdekelnének.
Kort is tüntess fel kérlek.
21 vagyok, egyetemista, párkapcsolatban.
Nem valami sokat. Jó, egyszer szeretnék megházasodni, de nem mostanában: előbb a suli, majd a munka, összeköltözés és ha együtt élve is harmonikusan élünk a párommal, akkor házasság. Igen, ez egy eléggé idilli kép és nagyon naiv, tudom :)
Most már lassan abban a korban vagyok, hogy jó lenne egy tartós, végleges kapcsolat, és igen, sokszor gondolok házasságra, családalapításra, csak ehhez még nem találtam meg életem párját! :)
24N
Nem igazán gondolok erre. Annyi negatív történetet hallottam ezzel kapcsolatban, hogy én tökre kiábrándultam már.
22/L
Arra gondolok inkább, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy nem kötelezhetnek ilyesmire. Régen is csak az anyagi érdekeket szolgálta.
24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!