Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarja a férjemet a kisugárzásom!?
Tegnap este egy üveg bor mellett beszélgettünk, majd szóba került a szex (elég ritkán van, én nagyobb igényű vagyok, neki max heti egy elég, egy ideig pedáloztam, mindent bevetettem, de nem lett jobb, békén hagytam, azt reméltem, megoldódik a gond, visszatér a libidója, nem így lett, sőt, most már csak 2hetente van:().
Normális hangnemben hoztam fel a témát, érdeklődve, ő mégis támadni kezdett, hogy miért piszkálom ezzel, miért éreztetem vele a frusztrációmat?
Hozzá kell tennem, hogy szinte sosem beszélünk erotikáról, nem mutogatom (már) neki magam, mégis azt mondja, érzi, hogy vannak vágyaim és ez folyamatosan zavarja.
Ez normális?! Egyre fogy a türelmem!!
Személy szerint 22-év házasság után tudok véleményt mondani,a szerelem egy idő után mulandó..-ez van nem kell ezt szépíteni átalakul szeretetté,kötődéssé,ragaszkodássá.
De a vágy az más téma,- ha a testi vonzalom elillan nincs mit tenni tovább kell lépni.
Az én férjem nehéz munkát végez,sokszor fáradt,én is sokat dolgozom -keveset alszom. De elég a fürdőszobában összefutnunk,hogy ő bejön,én még a testápolót masszírozom a bőrömbe és összeérjen a vállunk...nem kell flinci-flanci ruci,meg kitekert akrobata szexpózok csak szex kell és a másik iránti vágy-tisztelet ha úgy tetszik.
Egyébként vannak problémáink is és elég gyakran veszekszünk,de ezek megoldhatók.
Beszéld ezt meg vele,kibújás és mellékzönge nélkül,fiatal vagy élned KELL az életed!
na ezert mondom en hogy nagyon meg kell donolni a hazassagot es csak soksok ido utan belemenni. 26eves fiatal no vagy, jogod van a csodas szexhez! igy lettel osszerakva, hogy kivanod sokszor, meg is erdemled!
adjal neki ultimatumot, es donts minel elobb, mert most meg konnyen talalsz mas part 30felett mar nehezen.
Összefacsarodott a szívem a válaszaitokat olvasván (azért a zöld kéz ment mindenkinek:)), de igazatok van, ez így nem mehet tovább!
Járunk pszichológushoz egyenként, én tegnap voltam, elmeséltem neki a beszélgetésünket, és azt mondta rá, hogy magabiutosnak kell lennem.
Nos velem az a helyzet, hogy elég sokat bántottak, régi kapcsolataimban is, és emiatt tényleg óvatosabb vagyok, de az önértékelésem a helyén van, mármint igénylem a törődést, a párom sokat lépett ebből, nem érzem magam nőnek mellette, de ha mások elismerő én néznek rám, azonnal kivirágzom.
A pszichológusom azt mondja, legyek türelmes. De meddig??? Ez lassan 3éve így megy, én nem hiszem, hogy sokáig bírom még! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!