Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan vegyem rá a férjemet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a férjemet, hogy kevesebbet cigizzen?

Figyelt kérdés

Havi kb 30000Ft elmegy csak a cigire és ezt egyáltalán nem engedhetnénk meg magunknak.

Az egészségének sem tesz jót, de ezt nem hajlandó beismerni magának.

Hogyan tudnék rá hatni, ha a sima kérés nem használ?

2015. aug. 26. 15:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Beszélgess el vele. Mondd meg neki, hogy ez nem csak az ő egészségére káros, hanem a tiédre is. Ha szeret, akkor ez talán hatással lehet rá.
2015. aug. 26. 15:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Mond meg neki,hogy nem fér bele a keretbe,kezdje el inkább tölteni magának a cigit az sokkal olcsóbb,aztán ha tölti az ember valahogy eleve nem szív annyit.Egyébként nem tudom,tényleg nem,mivel én is cigizek,és mind amellett,hogy tudom,hogy baromi káros (eü-s vagyok),egyszerűen szeretek cigizni.Szeretem a reggeleket amikor kávéval a kezembe,elszívok egy szál cigit,ha nem gy indulna a nap,sokkal szarabb lenne,ez egy szertartás,akkor készülök fel a napra,aztán kaja után is kifejezetten jól esik,vagy éjjel kiülni a teraszra ,és füstölni :))) Szóval nem könnyű erről leszokni,csökkenteni mondjuk elég jól lehet,de ehhez is kell elhatározás,azért mert más mondja nem menne.
2015. aug. 26. 20:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Szívjon töltött cigit, napi egy doboz havi kb. 7000-9000 Ft.
2015. szept. 2. 17:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Tölti a cigit. Egy 110gr-os kiszerelés kb 3 napra elég neki.
2015. szept. 4. 09:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Tényleg rengeteget cigizik, én egy 40 gr veszek egy hétre! Kérd a háziorvos segítségét ha házon belül nem tudod megoldani!
2015. szept. 4. 10:09
 6/8 TatyóKirály ***** válasza:
A világon semmi nem működik addig, amíg ő nem akar leszokni/kevesebbet szívni. Hatni a függő emberekre pedig úgysem lehet, különben bárki egyik napról a másikra lerakná.
2015. szept. 4. 10:55
 7/8 omba ***** válasza:

Én 40 éve szívom, az első 30-ban nem is volt semmi baj.

Készült, csak nem volt jele.

Meséld el neki, milyen szar érzés, amikor áll az utca sarkán, csicseregnek a madarak, süt a nap, jobbnál-jobb nők sétálnak mosolyogva, és neki meg nem megy levegő a tüdejébe, szépen elkezd emelkedni a légzésszám, 100 körülre, rátör a pánik, hogy ez k_rvára nem vicces, kiveri a veríték, egy jóindulatú járókelő megkérdezi, hogy hívjon-e mentőt - nem nem tud felelni, sőt gondolni is csak arra, hogy te szemét! Ne szívj annyi levegőt, mert nekem nem jut.

(és büdös is) :D

2015. szept. 4. 14:23
 8/8 fodormenta válasza:
Tényleg kell az ő elhatározása, hogy valamilyen cél lebegjen a szeme előtt, és azért akarjon leszokni. Ez lehet pl az, hogy félreteszi minden hónapban ezt az összeget, és majd elköltheti vmi olyanra, amire nagyon vágyik régóta. De ilyen lehet az is, ha elmagyarázod neki, h szeretnéd, ha hosszú élete lenne, egészségben, hogy sokáig együtt lehessetek, vagy pl a leendő vagy már meglévő gyerek miatt, hogy lássa felnőni. Meg kell találnod azt, ami az ő "gyenge" pontja, és azzal hatni rá.De van, aki annyira csökönyös, h már csak azért se, akkor jobb, ha szóba se hozod, és egyszer csak ő találja ki, hogy leszokik :)
2015. szept. 10. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!