Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Első szerelemből házasság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szerelemből házasság?

Figyelt kérdés
18 évesen lett először barátom, ő az első szerelmem, ő vette el a szüzességem, nagyon szeretem és ő is mindennél jobban szeret engem(neki már volt több barátnője),de azt mondja, hogy ő velem szeretné leélni az életét. Én is el tudom vele képzelni és már nagyon vágyom a házasságra. Azt szeretném kérdezni mi a véleményetek erről? Később megbánhatom? Volt valaki hasonló helyzetben? :) 21/l

2015. okt. 19. 12:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

ISmerünk a községben egy (volt) házaspárt. Diák szerelem. Csajszi hozzáment a palihoz. Pali szülei vállakozók, elkezdték kiépítenia birodalmat, pali dolgozott a vállalkozásban,mikor az asszony is elkezdte magát unni az addigra palotává cseperedett medencés kecójukat és leszült 2 gyereket ő is dolgozgatott a vállalkozásban. A pénz dőlt. A bejárónő meséi alapján havonta volt leverve a csempe a konyhában, mert megunta a ház úrnője és újra csináltatta,de akkor a konyhabútor is menjen,mert az meg az új csempéhez nem megy..stb.

Csajszink -két gyermekes anyaként- megismerkedik egy lókötő rossz fiúval. Sitten is volt. Van (volt) neje (barátnője) nemtdom myieln státuszban volt nő, és attól a nőtől volt egy kislánya is. Tehát ahogy a sztereotípia mondja, úgy a csaj belehabarodott a rossz ifúba. Félre lépet...stb. Elköltözött, vitte a két saját gyereket is. Beköltözött a rossz fiúval ugyan abban a községben egy albérletbe, éldegéltek "de k***rva boldog mindenki".Palink,akit faképen hagytak, mikor már lővé minden megvolt, lefogyott belerokkant lelkileg.

CSajszink hozzá ment a rossz fiúhoz. Aki azért gyepálta rendesen,mint az előző nőjét. Egy idő után látszott,hogy nem megy úgy a sora,mint az első férjénél,de hát a love.

Aztán a csajszi meg a rossz fiú is szétmentek. Most,hogy hol a búbánatba vannak a szereplők nem tudom.

Első nagy szerelem! Én azt mondom tapasztalj.

2015. okt. 20. 16:09
 12/12 anonim ***** válasza:
szerintem működhet attól még, hogy első szerelem, de szerintem 3 év együttjárás az életkorod miatt még ebben az esetben kevés. Még valószínű sok mindent meg kell közösen tapasztalnotok, hogy lássátok, hogy valóban jó csapatot alkottok. Az életkorodból kifolyólag gyanítom, hogy csak most kezdhetitek el a felnőtt életeteket pl.: első munkahely, szülőktől való függetlenedés. Jó ha előtte éltek egy kicsit együtt külön, ha van közös megtakarításotok, esetleg ebből a pénzből meg tudtok venni pár dolgot közösen pl.: autó, külföldi nyaralás (nem, nem azt mondom alapfeltétele egy házasságnak, de azt mondom, hogy azok a párok, akik közösen összespórolják az árát, nyilván jó csapatot alkotnak a hétköznapokban). Az se baj, ha közben ismerkedsz. Nem azt mondom, hogy csald meg, de légy nyitott, figyelj. Nem azzal kell életed végéig együtt élni akivel le tudnád élni az életed, hanem azzal akivel nem tudnád. Annak idején én is pl.: úgy készültem, hogy hozzámegyek az első szerelmemhez, akivel 16 éves koromig együtt voltam. Az évek során derült ki, hogy amit ő egy párkapcsolatban nyújtani tud, az nekem nem elég. Megelédedni meg tudnék vele, de rá kellett jönnöm, hogy az, hogy mással vagyok együtt boldogabbá, teljesebbé tesz. Így 25 évesen, 3 év együttjárás, ebből 2 év együttélés után már mással szervezem az esküvőnket, és úgy érzem ez a jó döntés, mert most nincs hiányérzet semmilyen téren. Megjegyzem annak idején sem volt hiányérzetem, mert a tapasztalatlanságomból kifolyólag fogalmam sem volt róla, hogy másképp is lehet :) Azért mondom, járj nyitott szemmel, tapasztalj, fejlődj, fejlesz a személyiséged, a párkapcsolatod. Ezeket nem csak házasságban lehet. LÉpésről, lépésre haladjatok, és ha pár év múlva is együtt lesztek, akkor érettebb fejjel vágjatok bele a házasságba!
2015. okt. 25. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!