Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő egy olyan házasság ami nem szerelemből. Szeretetből köttetett?
Valószínűleg azok az emberek boldogtalanok, akik támadják őket, bár ettől nem lesznek boldogabbak...
Miért kéne elítélni bárkinek is? Ha nekik jó, és így jól élnek egymással, akkor nem ítélheti el senki.
Nekem nem lenne jó, én nem házasodnék barátságból, de ez én vagyok.
Nem, nem elítélendő.
Csak az a nem mindegy, hogy összekötöd valakivel az egész életedet, amikor is nem kaptál, nem éltél át olyan érzéseket, olyan igazi, szenvedélyes szerelmet, amit nagyon sokan. Mert tény, hogy a szerelem egy idő után elmúlik, átalakul, valami erősebb kötelék lesz, szeretet lesz, összetartás, stb., de azért bizony annak volt egy alapja, ami meg a szerelem volt.
És ha valaki így házasodik és egyszer mélyebb pontra jut az a kapcsolat, bizony bármikor előjöhet bármelyik félben az, hogy vágyik azokra a bizonyos érzésekre, amiket nem élt át azzal az emberrel, akivel együtt van.
Én biztos nem mennék bele egy ilyen házasságba. Mert ez inkább olyan, mint két barát kapcsolata. Ami nagyon szép és nagyon jó, de azért férfi és nő között, egy házassághoz bizony kicsit másabb érzésekre is szerintem szükség van.
De ezt mindenki maga érzi.
Ha neked így jó, hát házasodj így. Én szerelemből tettem, ami aztán elmúlt és átalakult valami mássá, valamivé, ami sokkal mélyebb, sokkal tartósabb, mint a szerelem. De megvolt az alap, az az igazi, szenvedélyes, igazi vonzalommal járó dolog, ami nálad nem lesz meg.
Szerintem érzelem vakságot fogad ilyenkor egy ember, más érdekek miatt.
Nekem is van ismerősöm, aki a férjét tök cikinek látta az első fél évben, elmondása szerint 2 év alatt beleszeretett ...hmmm ja :) kacagnom kellett rajta ... azóta nem beszél velem :) Mibe szeretett bele? a házába autójába, bankszámlájába? Mondtam neki, hogy zavarni engem nem zavar, te bújsz ágyba esténként a ciki bár gazdag paliddal! Ez neki jobban fájt, mintha savat öntöttem volna rá! Hazudjon az ilyen ember magának, de ne nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!