Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő egy olyan házasság ami nem szerelemből. Szeretetből köttetett?
megint egy ertelmetlen kerdes
Embere valogatja ki mit ert szerelem es szeretet alatt.
Ha minden igaz akkor egy par az eskuvo elott mar eljut a szeretet szintre es a lila kod nincs a szemukon.
Igy erdemes hazasodni nem a legnagyobb kodben.
Hogy vaalki azt allitja soha nem volt szerelmes a parjaban soha nem hiszem el.
Valoszinuleg az o lila kodje kevesbe lilakent eli meg.
Amíg nem csapják be egymást, nem hazudik egyik a másiknak szerelmet, addig nem elítélendő. Ha nekik így jó, és boldogok, akkor miért ne?
De kinek mi...én nem lettem volna képes hozzámenni a férjemhez, ha nem lennék belé szerelmes..
Amíg tiszta lapokkal játszanak, addig nem elítélendő. Tehát ha mindketten tisztában vannak vele, hogy ez csak barátság, látszatházasság.
Az más kérdés, hogy kinek van gusztusa a barátaival lefeküdni...?
Sehol nincs lejegyezve hogy orult szerelem kell hazassaghoz.
Baratsag az kell hozza es jo kapcsolat ill egyetertes ami tobbet er a szerelemnel
Én az elsöprő szerelemben sem hiszek, vagy csak én működök furán :)
Nekem volt olyan párom, akibe nagyon szerelmes voltam. Mondjuk ez igazi diák szerelem volt. Viszont amikor elmúlt a szerelem, akkor üresség volt utána. Nem alakult át szeretetté. Társas magányban éltünk a végén.
Vőlegényembe is szerelmes voltam, de nem olyan nagy hévvel. (régebben elgondolkodtam, hogy ez csak felnőttkor teszi, vagy tényleg kevésbé vagyok szerelmes...) Viszont itt az évek múlásával jött az a plusz, ami a másikból hiányzott, mikor már szállt fel a lila köd. Szeretet. Minden nap csodálatos, mert szívből szeretjük egymást.
Szerintem a szerelem előbb vagy utóbb elszáll, teljesen mindegy milyen volt. A lényeg, hogy igazi, őszinte szeretet kialakulhasson a két ember közt, mert csak így lehet később a mélypontokból kijutni.
"Viszont amikor elmúlt a szerelem, akkor üresség volt utána. Nem alakult át szeretetté. Társas magányban éltünk a végén. "
De azt kellene itt felismerni, hogy ez a ti kapcsolatotok hibája, és ettől még másoknál nem így történik szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!