Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatnád-e az azonos neműek házasságát és ezzel együtt az örökbefogadást is?
#39: Hát, ahogy érzed...
#40 pár éve az ment, hogy kínai invázió jön, aztán meg, hogy az amcsik vásárolják meg a földjeinket, most meg hirtelen már a muszlimok a főellenségek... Mit ne mondjak, még jó, hogy a magyarok híresek a vendégszeretetükről, mert jó sokan leszünk majd ebben a kis országban.
Vagy ez a "ki száll meg minket legközelebb" konteozgatás is olyan, mint a világvége; hogy minden évben újabb veszedelem les ránk?
Egyébként meg miért élvezik az emberek, hogy bármilyen téma kapcsán felhozzák a muszlimokat? Értem én, hogy mostanában érdekes erről beszélni, de próbáljunk a témánál maradni...
Igen, maximálisan.
Vannak meleg barátaim/ismerőseim, ők is ugyanúgy emberek...
MIFÉLE feleségnek, utolsó? Attól hogy te képtelen vagy értelmesen gondolkodni, másoknak még nem kell támogatni emberek csoportos kirekesztését, jogfosztását. Mondd csak, milyen színű a hajad? Barna? Na akkor én most kijelentem hogy holnaptól emiatt nincs jogod- mondjuk tömegközlekedést használni, mert csak, Igaz hogy nem követtél el semmit, de akkor sem...
És igen, támogatnám a melegházasságot, és az örökbefogadást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!