Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
A volt férjem vissza szeretne jönni hozzám.
7 éve váltunk el, szerelmes lett, megnősült, de zátonyra futott a házasságuk és idén elváltak.
Annak idején jól működött a házasságunk (ha szabad ilyet mondani), és a váláskor sem szidtuk egymást.
Én még mindig szeretem, de félek, hiba lenne visszaengednem, hisz egyszer elhagyott engem.
Ha még mindig szereted, akkor megérdemel 1 esélyt. Annak idején te voltál az első akit feleségül vett igaz?
Péld 5,18
Legyen a te forrásod áldott, és örvendezz a te ifjúságod feleségének.
Újra el fog hagyni, vagy te őt mert nem tudod feldolgoznia múltbeli viselt dolgait.
( milyen bölcsek vagyunk más dolgaiban:) )
Köszönöm, hogy írtatok, bármi is volt a válasz.
Még mindig szeretem őt, és hiányzik nekem. Fájt, amikor elhagyott, de azt szerettem volna, ha megtalálja azt a nőt, aki tényleg szeret (talán most gondoljátok, h hülye vagyok). Azóta sem találtam meg a párom: bár randiztam, ismerkedtem, őt egyik férfi sem tudta pótolni.
És olyan egyedül vagyok ebben a hatalmas házban… Már 7 éve…
És most egyszer csak visszakerült az életembe… A lelkem mélyén megbocsájtottam neki, de félek, hogy ő mennyire gondolja komolyan.
Mikor elváltunk sem volt semmi gond köztünk, (én legalábbis úgy éreztem), értetlenül álltam az akkori helyzet előtt.
Bizonyitania kellene valahogy, hogy komolyan gondolja. Teged nagyon megbantott, magyarazatot, azt mondod, nem adott, en biztos, hogy elmennek vele parterapiara, ahol egy szakember segit tisztazni es ujraepiteni a dolgokat. Emberek vagyunk, mindenki hibazhat, de akkor azt jova kell tenni, valahogy kompenzalni kell, mert kulonben azon fogsz kattogni, hogy ujra elhagy-e vajon, hiszen azt sem tudod, hogy anno miert romlitt meg a kapcsolatotok.
7 ev alatt sokat valtozik az ember. Szerintem is eloszor jarjatok el randizni, ismerkedni, ujra megismerni egymast, megnezni, hogy tenyleg szereted-e meg azt, aki o kozben lett, es o tenyleg komolyan gondolja-e, a multbeli dolgokat pedig tisztazzatok.
Ha viszont kompenzalt azert, amit tett korabban, es te is rajottel, hogy mi volt benne a te reszed (ami nagyon fontos, ketten hoztatok ossze az adott helyzetet!), akkor utana eldontod, hogy bizol-e benne vagy sem. Ha igen, akkor onnantol nincs helye a mult felhanytorgatasanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!