Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nagy baj, ha a férjemmel különbözőek vagyunk?
Ő műszaki beállítottságú, és művészetit végeztem, ezt is dolgozom. Én szószátyár vagyok, ő sokszor nem tudja úgy megfogalmazni a dolgokat, nem egy bölcsész típus.
Egyébként a művészet maga érdekli, szívesen eljár megnyitókra velem, meg színházba is, és jól megvagyunk, de olykor azt érzem, talán nem is illünk össze. Éz mennyire számít, hogy ki milyen személyiség? Ő racionális, és álmodozó....stb. kinek mi a tapasztalata?
Attól hogy különböztök ,még el jár veled ,ahogy írtad is.ez csakis azt jelenti,hogy fontos vagy neki,és szeret.
most ha igazán szeretsz valakit,akkor minden hibájával együtt elfogadod.Az ő szemszögéből is nézd,ugyanúgy kérdezhetné,hogy talán nem illünk össze? de ő nem teszi.
Tehát a problémád,gyökere nem ez,hanem az érzéseid.
ő szeret annyira hogy ne foglalkozzon az ellentéteitekkel, ha neked ez zavaró,akkor sajnos a te érzéseiddel van baj.
De ezeket általában még esküvő előtt le szokták tisztázni,megfontolni magukban az emberek.
Ezt ti érzitek. Ha te úgy érzed, nem illetek össze, akkor ott valami gond van.
Engem pl. a túlzott hasonlóság untat. A férjemmel mi is sok dologban különbözünk és ez így jó, hosszútávon is találunk egymásban újat.
Persze kellenek a közös pontok is, hogy tudjunk beszélgetni, de én szeretem a különbözőségeinket.
Nekem is az jutott eszembe ami az előzőnek.
Hogy lehet, hogy most gondolkozol azon, hogy összeilletek-e miután már összeházasodtatok?
L21
Én gazdaságkutató vagyok, nagy tudóstárs - jó régen - kifejtette, hogy valami művészkisasszonya volna jó feleség nekem.
Lehet, igaza volt.
Ezt meg nem értem:
"Én szószátyár vagyok, ő sokszor nem tudja úgy megfogalmazni a dolgokat, " - ebben akkor pont egyformák vagytok.
A közös érdeklődéssel akkor semmi gond,mindkettőtök érdeklődik a művészetek iránt.
Ha ő magának való,de meghallgat,vagy barátnőkkel kiélheted a szószátyárságot,akkor semmi gond.
De valamiért csak feltetted ezt a kérdést.Téged zavar,hogy ő ilyen?
Szerintem ne aggodj emiatt. sokszor en is elgondolkozom ezen a teman, foleg, amikor a ferjem neha mondja is nekem, h "nekunk semmi kozos hobbink nincs". O altalaban szamitogepes jatekokat jatszik, en meg szinten inkabb muvesz bealitottsagu vagyok es szeretek ilyen dolgokat csinalni.
Szerintem az nagyon jo, h elmegy veled megnyitokra, szoval meg ha nem is tenne magatol, de mivel szeret teged, ezert a te kedvedert szivesen eljar ilyen helyekre.
Mivel mindannyian kulonbozoek vagyunk, ez normalis, ha total egyformak lennenk, unalmas lenne. En ugy tekintek ezekre a kulonbozosegekre, h ez is szelesiti a lataskorunket, es ha ertekeljuk a masik hobbijait es ezzel egyutt a szemelyiseget, az nagyon jo ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!