Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire nagy baj, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nagy baj, ha a férjemmel különbözőek vagyunk?

Figyelt kérdés

Ő műszaki beállítottságú, és művészetit végeztem, ezt is dolgozom. Én szószátyár vagyok, ő sokszor nem tudja úgy megfogalmazni a dolgokat, nem egy bölcsész típus.

Egyébként a művészet maga érdekli, szívesen eljár megnyitókra velem, meg színházba is, és jól megvagyunk, de olykor azt érzem, talán nem is illünk össze. Éz mennyire számít, hogy ki milyen személyiség? Ő racionális, és álmodozó....stb. kinek mi a tapasztalata?

2015. szept. 2. 17:55
 1/9 Dreed ***** válasza:
49%

Attól hogy különböztök ,még el jár veled ,ahogy írtad is.ez csakis azt jelenti,hogy fontos vagy neki,és szeret.

most ha igazán szeretsz valakit,akkor minden hibájával együtt elfogadod.Az ő szemszögéből is nézd,ugyanúgy kérdezhetné,hogy talán nem illünk össze? de ő nem teszi.

Tehát a problémád,gyökere nem ez,hanem az érzéseid.

ő szeret annyira hogy ne foglalkozzon az ellentéteitekkel, ha neked ez zavaró,akkor sajnos a te érzéseiddel van baj.

De ezeket általában még esküvő előtt le szokták tisztázni,megfontolni magukban az emberek.

2015. szept. 2. 18:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt ti érzitek. Ha te úgy érzed, nem illetek össze, akkor ott valami gond van.

Engem pl. a túlzott hasonlóság untat. A férjemmel mi is sok dologban különbözünk és ez így jó, hosszútávon is találunk egymásban újat.

Persze kellenek a közös pontok is, hogy tudjunk beszélgetni, de én szeretem a különbözőségeinket.

2015. szept. 2. 18:06
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
Azért elgondolkoztato, hogy a férjed (Gondolom nem 5 perces ismeretség után lett az?) és most jut eszedbe. MIÉRT???? Nézz magadba!
2015. szept. 2. 19:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem is az jutott eszembe ami az előzőnek.

Hogy lehet, hogy most gondolkozol azon, hogy összeilletek-e miután már összeházasodtatok?

L21

2015. szept. 2. 20:16
 5/9 anonim ***** válasza:
2015. szept. 2. 20:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én gazdaságkutató vagyok, nagy tudóstárs - jó régen - kifejtette, hogy valami művészkisasszonya volna jó feleség nekem.

Lehet, igaza volt.

Ezt meg nem értem:

"Én szószátyár vagyok, ő sokszor nem tudja úgy megfogalmazni a dolgokat, " - ebben akkor pont egyformák vagytok.

2015. szept. 3. 08:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezekkel a gondolatokkal hogyan jutottál el a házasságig??
2015. szept. 3. 10:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A közös érdeklődéssel akkor semmi gond,mindkettőtök érdeklődik a művészetek iránt.

Ha ő magának való,de meghallgat,vagy barátnőkkel kiélheted a szószátyárságot,akkor semmi gond.

De valamiért csak feltetted ezt a kérdést.Téged zavar,hogy ő ilyen?

2015. szept. 3. 16:16
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne aggodj emiatt. sokszor en is elgondolkozom ezen a teman, foleg, amikor a ferjem neha mondja is nekem, h "nekunk semmi kozos hobbink nincs". O altalaban szamitogepes jatekokat jatszik, en meg szinten inkabb muvesz bealitottsagu vagyok es szeretek ilyen dolgokat csinalni.

Szerintem az nagyon jo, h elmegy veled megnyitokra, szoval meg ha nem is tenne magatol, de mivel szeret teged, ezert a te kedvedert szivesen eljar ilyen helyekre.

Mivel mindannyian kulonbozoek vagyunk, ez normalis, ha total egyformak lennenk, unalmas lenne. En ugy tekintek ezekre a kulonbozosegekre, h ez is szelesiti a lataskorunket, es ha ertekeljuk a masik hobbijait es ezzel egyutt a szemelyiseget, az nagyon jo ! :)

2015. nov. 22. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!