Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
160 cm magas vagy az alatti nőket kérdezném. Milyen magas a férjetek?
Figyelt kérdés
2015. aug. 24. 15:47
41/66 anonim válasza:
Ez a lepontozas mutatja a logikat.
Valoszínű gyerek vagy tini lehetsz.
Hiába irod majd hogy idősebb. Igy a gyerekek/ tinik szoktak viselkedni vagy akik nem nőttek ki belőlle, hogy ha nem tetszik a válasz mert a férjem pont magasabb akkor lepontoz..
Udv.
43/66 anonim válasza:
Én 156, férjem 180. Na nálam kb. ez a határ, magasabb pasi mellett már nevetségesnek érezném magam.
46/66 anonim válasza:
Én 161,az férjem 184, a második(jelenlegi)188cm.
47/66 anonim válasza:
Egy komoly párkapcsolatban teljesen lényegtelen a magasság, és sok minden más ehhez hasonló jellemző.
48/66 anonim válasza:
#41: Nem pontoztam le a válaszokat, de szerintem azért pontozták le páran, mert kb. szembeköpte magát a legtöbb válaszoló. Sorban jönnek a magassággal kapcsolatos kérdéseknél, hogy nem számít a magasság és az alacsony lányok többsége 160-170 centis pasival is simán összejönne. Nos, a válaszok tök mást mutatnak... :D
50/66 anonim válasza:
48: az, hogy éppen az adott pillanatban vki magasabbal van, nem jelenti azt, hogy nem jönne össze alacsonyabbal. Én 158 centis vagyok, a párom 185. Voltam már 169 centis srácba is szerelmes, csak azt éppen nem érdekeltem. Van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!