A 170 cm magas lánytól kérdezném, aki 2 hét alatt 10 kg-t adott le, hogy milyen kajákat ettél, napi hányszor, mozogtál-e mellette, ilyesmiket?
Szia! Biztos nem engem kérdezel, bár én is 2 hét alatt adtam le 10 kilót, viszont én 178 magas vagyok.
Nekem úgy sikerült, hogy eleve nagy súllyal indultam, nagy súlyból sokkal könnyeb fogyni mint átlagos súlyból.
Naponta csak 1szer ettem, akkoris keveset, esténként 30 perc szobabicikli és kész is.
Szia egy nem fogyózó tanácsadó vagyok:
1, ez gyorsan sokat fogyni divat kerget engem az őreletbe és nem mellesleg a TE szervezetedet is!
Most nem tudom, hogy hányan szabadultak meg idáig ilyen rövid idő alatt ily sok testzsírtól vagy víztől, de a szervezetes nem egy ruha amiből kedved szerint bevehetsz amikor neked épp nem tetszik. Arról nem is beszélve, hogy ha olyan géneket örököltél akkor bőröd nem fog veled fogyni és ott marad egy ráncos gizmó amit a -10 kilós tested gyönyörűséges tartozéka lesz.
Most megint megkérek minden gyorsan-sokat kamikaze jelöltet, hogy gondolja át mit is akar és ésszerűen, erre szakosodott ember segítségével kezdjen neki a fogyásnak és ne harcoljon a biológia ellen olyan offenzívikusan, mert úgy is te húzod a rövidebbet.
Ha valakit megbántottam, akkor bocsánat, de fogyás először az elmében keletkezik és csak utána a testben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!