Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 cm magas vagy az alatti Fiukat, Férfiakat kérdezném. Elsőnek a Lány, Nő magasságát nézitek meg, hogy passzoltpk-e egyáltalán?
ha magasabb, akkor oda se mentek hozzá ?
magasságotokat is írjátok, köszi
Nem :p
A volt barátnőm is nagyobb volt nálam pár centivel, a mostani lány (nem barátnőm, csak "jó ismerős") is nagyobb nálam pár centivel és nem zavar :) bár azért jó lenne egy alacsony barátnő is :)
(amúgy nem volt olyan hogy nem megyek hozzá oda, mert itt gykn ismertem meg őket)
(170 cm)
Sorrendben írom mit nézek meg rajta.
- igényesség (nem-e koszos, büdös)
- nem e riban.....cos (ha kur...vás, otthagyom a pitsába .. nem részletezem miért)
- a testalkata (ha túl sovány vagy kövér az nem okés ..)
- a lábai, segge
- mellei
- arca
Magasság nem is szerepel rajta ... bár ha két fejjel magasabb az frusztráló tud lenni
165cm kb, 19F
4-es
hát ezaz..csak gyönyörködhetsz benne, semmi több.
és nem bánt téged, hogy a magasságod miatt nem tudsz mit kezdeni vele ?
amugy milyen maags vagy ?
Igazából nem nagyon érdekel a testmagasság, csak azért beszélgetek róla, hogy ne az legyen a látszat, hogy csak a szex érdekel.
Valamikor 172 cm magas voltam, de ma már egy kicsit kevesebb vagyok, állítólag.
Az a baj, hogy a 170 cm körüli pasik nagyon nehéz helyzetben vannak.
Egy nő szereti, ha magasabb tőle a pasi. Viszont a mai lányok nagy része eleve majdnem 180 közeli, vagy a fölötti. Így eleve handicap-el indulsz ilyen magassággal.
A hozzánk illő 160-165 cm-es és attól kisebb lányoknak meg csak a 200 cm és fölötti kosarasok kellenek. o.O
4-es vagyok.
Nem bánt mivel sok szép lány van még.
170cm magas vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!