Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 170 cm magas vagy az alatti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

170 cm magas vagy az alatti Fiukat, Férfiakat kérdezném. Elsőnek a Lány, Nő magasságát nézitek meg, hogy passzoltpk-e egyáltalán?

Figyelt kérdés

ha magasabb, akkor oda se mentek hozzá ?

magasságotokat is írjátok, köszi

2015. aug. 23. 22:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nem :p

A volt barátnőm is nagyobb volt nálam pár centivel, a mostani lány (nem barátnőm, csak "jó ismerős") is nagyobb nálam pár centivel és nem zavar :) bár azért jó lenne egy alacsony barátnő is :)

(amúgy nem volt olyan hogy nem megyek hozzá oda, mert itt gykn ismertem meg őket)

(170 cm)

2015. aug. 23. 22:44
 2/17 anonim ***** válasza:

Sorrendben írom mit nézek meg rajta.

- igényesség (nem-e koszos, büdös)

- nem e riban.....cos (ha kur...vás, otthagyom a pitsába .. nem részletezem miért)

- a testalkata (ha túl sovány vagy kövér az nem okés ..)

- a lábai, segge

- mellei

- arca

Magasság nem is szerepel rajta ... bár ha két fejjel magasabb az frusztráló tud lenni

165cm kb, 19F

2015. aug. 23. 22:48
 3/17 the_rocker válasza:
először az arc majd magasság, test, test alkat, de nagyon ritka hogy oda mernék menni (154/F)
2015. aug. 23. 23:02
 4/17 anonim ***** válasza:
Ha magasabb nyilván nem kezdek vele,de azért még gyönyörködhetek a látványban.
2015. aug. 23. 23:16
 5/17 A kérdező kommentje:

4-es

hát ezaz..csak gyönyörködhetsz benne, semmi több.

és nem bánt téged, hogy a magasságod miatt nem tudsz mit kezdeni vele ?

amugy milyen maags vagy ?

2015. aug. 23. 23:19
 6/17 anonim ***** válasza:
nem zavarna ha magasabb lenne egy pár centivel ami még valahogy rejthető,de azért 10 cm már egy kicsit zavarna, de ha minden jó akkor nem ezen fog múlni a boldogságom. 185 18/F
2015. aug. 23. 23:40
 7/17 anonim ***** válasza:

Igazából nem nagyon érdekel a testmagasság, csak azért beszélgetek róla, hogy ne az legyen a látszat, hogy csak a szex érdekel.

Valamikor 172 cm magas voltam, de ma már egy kicsit kevesebb vagyok, állítólag.

2015. aug. 23. 23:44
 8/17 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a 170 cm körüli pasik nagyon nehéz helyzetben vannak.

Egy nő szereti, ha magasabb tőle a pasi. Viszont a mai lányok nagy része eleve majdnem 180 közeli, vagy a fölötti. Így eleve handicap-el indulsz ilyen magassággal.

A hozzánk illő 160-165 cm-es és attól kisebb lányoknak meg csak a 200 cm és fölötti kosarasok kellenek. o.O

2015. aug. 23. 23:46
 9/17 anonim ***** válasza:
172 vagyok és volt 178-as barátnőm is :) nekem a magasság sosem számított és nem is fog érdekelni, tekintve, hogy jómagam sem volnék éppenséggel égimeszelő :D 23/f
2015. aug. 24. 00:13
 10/17 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Nem bánt mivel sok szép lány van még.

170cm magas vagyok.

2015. aug. 24. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!