Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 cm magas és azalatti férfiakat kérdezném. Ha 180-190 közötti magasak lennétek, egycsapásra megváltozna az életetek pozitív irányba?
gondolok itt személyiségre, szocializálódásra, csajozásban..és így tovább...
magasságot is írjátok, köszi
166 vagyok. Ma már van egy alacsonyabb feleségem, de volt időszak amikor szerettem volna magasabb lenni.
Én hátrányként éltem meg, de mai ésszel már nem foglalkoznék vele.
Bocsi, hogy lányként belepofázok. Én 172 cm vagyok és volt egy barátom aki 165 volt. Eleinte picit zavart, hogy nem hordhatok magassarkút meg őszintén bevallom, picit rosszul érzetem magam, hogy én vagyok a magasabb de aztán megláttam ennek a srácnak azt az oldalát amit eddig nem láttam. Belül egy olyan rendes fiú volt és olyan figyelmes volt, hogy onnan már büszkén sétáltam mellette az utcán.
Szóval Fiúk! Ne siránkozzatok a magasság miatt, mutassátok meg, hogy belül jóval többek vagytok!
18
Nem nagyon vettek eszre meg a csajok... Első barátnőm van, par hete vesztettem el a szüzességemet. Ahogy Elkezdtem ismerkedni interneten a képeimre mondtak mar olyat is a lányok, hogy ugy nézek ki illetve olyan jol mint egy filmsztár. Nekem nagyon jól esett ez, de nagyon tartózkodó, felénk vagyok. Nem olyan nagyon merek beszelni társaságban sem. Az önbizalmam a béka segge alatt van. Amugy latom mostmar a lányokon akikkel talakozok hogy eleg soknak tetszek 😄 Ez, illetve a több eves edzés javított valamit a helyzeten, de meg most sem az igazi.
Úgyhogy a bátorság a nyitottság, a nagyon nagy önbizalom, jó kommunikációs képesség kell a csajozáshoz! Nem a magasság stb... Szerintem.
180cm / 82 kg 22/F
Én 170vagyok. Volt egy 178cm magas barátnőm, élettársam 6 évig. Az a kapcsolatom sajnos csúnya véget ért.
Most a nejem 165. Szerintem nem a magasság számít. Legalább is nekem fizikai szempontból nincs külömbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!