Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon magas intelligenciájú sráccal miben más a szex, mint a többiekkel?
A parkapcsolatom elejen, baratnom is ugyan ezt erezte, hogy nem teljes erteku parom, butanak erezte magat mellettem. Szerencsere ez ugy 1 ev utan teljesen elmult neki, es sokkal felszabadultabbnak latom.
Ha a baratod sakk nagymester, akkor gondolom egy egesz nyugodt termeszet lehet. Vagy tevedek?
Igy a szex is annyiban lesz mas, hogy jobban oda fog rad figyelni, mint mondjuk sokan masok. Nyilvan ezt nem lehet intelligenciahoz kotni, mert sok zseni lenezo es arrogans. De ez nala szerintem nem all fent, kulonbozo esetben nem lenne veled egyutt, mivel te nem tartod magad zseninek.
Én kimondottan csak a magas intelligenciájú pasikra bukom, viszont teljesen eltérő tapasztalataim vannak velük szexuális téren. Az exem a fene nagy intelligenciájával és műveltségével gyökkettő érzelmi intelligenciával rendelkezett, az ágyban is dögunalmas, fantáziátlan, önző és figyelmetlen volt.
Mostani párom viszont amellett, hogy magas IQ-val rendelkezik, nagyon magas az EQ-ja is, ezért vele a szex is fantasztikus.
A szexnek valóban semmi köze nincs az intelligencia mértékéhez. Létezik azonban érzelmi intelligencia is. Ennek mértéke szerintem az otthonról hozott alapanyag minőségén múlik.
Az én párom is gyalázatosan kevésnek érezte magát mellettem, az én feladatom volt ennek az orvoslása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!