Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tudnátok segíteni? SOS....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok segíteni? SOS. Nagyon fontos.

Figyelt kérdés
Nos hát Decemberben lesz az esküvöm, és hát úgy gondolom hogy lassan el kellene kezdenem az esküvőm lebonyolítását. Nagy esküvőm lesz 285 emberrel. És annyit szerettem volna kérdezni hogy ti Budaoesten hol tartanátok ennyi emberre az esküvőt, és milyen kaják illenének. (Valami elegáns hely)Mindenből a legjobbat szeretnék a párommal, hogy emlékezetes legyen :) És akarunk Limusint is. Mindenből luxusat :)

2015. aug. 19. 21:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha engem kérdezel baromira el vagy késve. Az esküvőszervező viszont jó ötlet, nem azért mert az amolyan úri huncutság, hanem azért mert leveszi a válladról ezt a terhet és lehet esélyed vele ennyi idő alatt rendesen összerakni egy ekkora rendezvényt.
2015. aug. 24. 20:50
 12/14 anonim ***** válasza:
285 emberrel biztos, hogy nem lesz jó az esküvő.. annyi embert nem lehet koordinálni, 200 lemarad minden eseményről, vagy nem fogja látni mi van elől..szerintem káosz lesz..biztos hogy ennyi ember fontos számotokra? Vagy csak menőzni akartok előttük?
2015. nov. 13. 15:40
 13/14 anonim ***** válasza:
#12: Dolgoztam már 400 fős esküvőn és teljesen jó volt, bár tény, hogy megfelelő szervezést igényel.
2015. nov. 13. 22:54
 14/14 A kérdező kommentje:
már megterveztünk mindent, nagyon jó lesz, izgatottak vagyunk :)
2015. nov. 14. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!