Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több éve házasságban élők, kisgyerekes anyukák: nektek mennyire fontos, hogy a párotok napközben is érdeklődjön utánatok?
Napkö5ben? Ezt hogy èrted? Az hogy felhívjon vagy ilyenek, nem èrdekel! Teljesen normàlis hogy ő dolgozik, èn nevelem itthon a gyereket csinàlom a hàztartàst főzök, egyikünk sem èr rà csevegni, de miutàn hazaèr együtt vacsizunk ès akkor megbeszèljük a napunkat.
(11ève vagyunk együtt 1,5 èves a fiunk)
# 3: Egy felnőtt ember egy másik felnőtt emberről szerintem simán feltételezi, hogy ha valami nincs rendben, akkor szól.
Ne egy csecsemő, vagy egy kisgyerek működéséből induljatok ki, akit tényleg állandóan figyelni kell, folyamatosan ellenőrizni, hogy nincs-e valamire szüksége...
Nem várom el, hogy a férjem nap közben felhívjon, mint ahogy én sem hívogatom őt munka közben, hacsak nem valami sürgős dolog van.
Csak azért, hogy hogy vagyok, nem kell, hogy felhívjon, az olyan lenne, mintha ellenőrizni próbálna.
En szeretnem, hogy majd ha anyuka leszek akkor irjon a parom.
Nem kell egybol valaszolni, de pont ez a szep az smsben, Viberben, hogy elkuldod es amikor raer elolvassa es valaszol. 3 perc.
Nalunk most a hulye matricak mennek "I miss you" "szivecske" stb. De szeretnem ha a baratom picit tobbet irna, sajnos azt mondja nem szeret irkalni.
Mi felszoktuk egymást hívni napi 1x. Ha én nem hívok, akkor már a férjem csorog, h nem hívtam. nálunk ez megszokott lett.
28N - 35 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!