Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Több éve házasságban élők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több éve házasságban élők, kisgyerekes anyukák: nektek mennyire fontos, hogy a párotok napközben is érdeklődjön utánatok?

Figyelt kérdés
Mit tennéd, ha úgy éreznéd nem érdeklődik irántad, a gyerekkel sem foglalkozik és késő estig dolgozik?
2015. júl. 9. 15:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát az, hogy érdeklődik-e, vagy sem, az kb. hidegen hagy. Pasiból van, ha a munkára koncentrál, akkor nem tud még rám is... nekem az lenne a lényeg, hogy amikor együtt vagyunk, akkor foglalkozzon velem, napközben meg elfoglalnám magam.
2015. júl. 9. 15:43
 2/13 anonim ***** válasza:
78%

Napkö5ben? Ezt hogy èrted? Az hogy felhívjon vagy ilyenek, nem èrdekel! Teljesen normàlis hogy ő dolgozik, èn nevelem itthon a gyereket csinàlom a hàztartàst főzök, egyikünk sem èr rà csevegni, de miutàn hazaèr együtt vacsizunk ès akkor megbeszèljük a napunkat.

(11ève vagyunk együtt 1,5 èves a fiunk)

2015. júl. 9. 15:56
 3/13 anonim ***** válasza:
36%
Érdekes felfogás az első kettőé .. tipikus őskor.Manapság simán lehet telefonálni egy percet ebédidőben,vagy bármikor hogy minden rendben van-e otthon.Független attól milyen munkáról beszélünk.És egy percről beszélek.
2015. júl. 9. 16:02
 4/13 anonim ***** válasza:
66%
Tipikus NŐ vagy 3-as. SAJNOS!!!
2015. júl. 9. 16:08
 5/13 anonim ***** válasza:
69%

# 3: Egy felnőtt ember egy másik felnőtt emberről szerintem simán feltételezi, hogy ha valami nincs rendben, akkor szól.

Ne egy csecsemő, vagy egy kisgyerek működéséből induljatok ki, akit tényleg állandóan figyelni kell, folyamatosan ellenőrizni, hogy nincs-e valamire szüksége...

2015. júl. 9. 16:17
 6/13 anonim ***** válasza:
50%
Nekünk még nincs gyerekünk, mindketten dolgozunk. Nem telik el úgy nap, hogy ne bezsélnénk legalább pár szót napközben.
2015. júl. 9. 16:19
 7/13 anonim ***** válasza:
68%

Nem várom el, hogy a férjem nap közben felhívjon, mint ahogy én sem hívogatom őt munka közben, hacsak nem valami sürgős dolog van.

Csak azért, hogy hogy vagyok, nem kell, hogy felhívjon, az olyan lenne, mintha ellenőrizni próbálna.

2015. júl. 9. 16:39
 8/13 anonim ***** válasza:
53%
Mi napközben szoktunk sms-ezni a férjemmel,vagy van,hogy délben felhív pár percre.Nekünk ez a természetes,és biztosan hiányozna ha ez megszűnne.
2015. júl. 9. 22:51
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

En szeretnem, hogy majd ha anyuka leszek akkor irjon a parom.

Nem kell egybol valaszolni, de pont ez a szep az smsben, Viberben, hogy elkuldod es amikor raer elolvassa es valaszol. 3 perc.

Nalunk most a hulye matricak mennek "I miss you" "szivecske" stb. De szeretnem ha a baratom picit tobbet irna, sajnos azt mondja nem szeret irkalni.

2015. júl. 10. 00:20
 10/13 anonim ***** válasza:
36%

Mi felszoktuk egymást hívni napi 1x. Ha én nem hívok, akkor már a férjem csorog, h nem hívtam. nálunk ez megszokott lett.

28N - 35 F

2015. júl. 10. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!