Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi fontos a házasságban a jó sex?
Ha nem akarok végleg tönkretenni a gyerekeid és saját életed, akkor verd ki a fejedből a szerető lehetőségét.
El kell mondanod pontosabban a férjednek, hogy mit kéne tenni, hogy jobb legyen.
Fontos. Sajnos 11 évvel ezelőtt nem magadhoz való párt választottál.
Ezért fontos az hogy ne kapkodja el senki a házasságot ill. a családalapítást mert fél hogy esetleg kimarad. Nem szabad úgy hogy "nem baj majd összeszokunk és belejövünk stb.)
Én 35 évesen találtam meg az igazi párom, három éve vagyunk együtt és 100%-ban működik a sex és nem csak az.
Most várjuk az első babánkat azután majd összeházasodunk.
Ha többre vágysz, szerintem meg kellene újra beszélned a férjeddel, ha mégsem megy akkor valóban csak egy szerető segíthet. De nagyon fontos, hogy míg házasságban élsz vele soha de soha ne legyen több annál mint szerető!
És valójában mi nem működik?
Mindig ugyanaz a póz, nem érint meg, vagy tényleg ennyire önző hogy veled meg nem foglalkozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!