Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan fontos a házassagb...

Miért olyan fontos a házassagban a szex? Nélküle is jol ellehetne lenni. Miert van hogy az egyik fel mindig állatiasan ösztönlény?

Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 21:22
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
67%

Nézd, ha egyik fél sem igényli, akkor nincs miről beszélni.

A szex nem csak a házasságban fontos, hanem a PÁRKAPCSOLATBAN.

Miért fontos? Mert az emberrel veleszületett ösztön.

2011. dec. 25. 21:25
 2/22 LadyLee ***** válasza:
61%
Lehet találni impotens pasit, ha tényleg arra vágysz. De őszintén, szerintem inkább egy olyan kellene neked, aki jó az ágyban és akkor talán rájönnél, hogy ez a világ egyik legjobb dolga.
2011. dec. 25. 21:28
 3/22 anonim ***** válasza:
55%

Sőt, beszélgetés nélkül is el lehetne lenni. Tovább megyek, semmi társas elfoglaltságra nincs szükség. Napestig ülhettek kukán egymás mellett.

Az embereknek igényük van a szexre (kivéve az aszexuálisokat) és ha ezt párkapcsolaton/házasságon belül elégítik ki, az nagyon jó dolog.

2011. dec. 25. 21:57
 4/22 anonim ***** válasza:
67%
A szex az élet része, mindig is az volt. A férfiakba meg genetikailag kódolva van, hogy jobban kívánják, mint mondjuk a nők( no persze őket sem kell félteni:)). Egyébként én úgy tudom, hogy valamilyen formán a jogrendszerben is benne van "házassági kötelesség" címszó alatt a szex vmilyen szinten. Ebben mondjuk nem egészen vagyok biztos, hülyeséget nem akarok mondani. De szerintem egy egészséges párkapcsolathoz kell néha néha egy kis szex :)
2011. dec. 25. 22:03
 5/22 LadyLee ***** válasza:
71%
A jogi része nem igazán helytálló a mondanivalódnak, de abban egyetértünk, hogy a teljes élethez bizony hozzátartozik a szex. :)
2011. dec. 25. 22:05
 6/22 A kérdező kommentje:
Nekem nincs kedvem szexelni es mindig olan sokaig tart hogy ingerli a pisilest es sokat kell mennem
2011. dec. 25. 22:11
 7/22 anonim ***** válasza:
44%
b.szki mekkora egy frigid p.csa vagy
2011. dec. 25. 22:15
 8/22 anonim ***** válasza:
44%
Nekem is évek óta nincs kedvem szexelni, mondjuk én nem vagyok házas és nem is szexeltem annyit, hogy azt mondhassam ki éltem magam, egyszerűen csak most nem érdekel.
2011. dec. 25. 22:32
 9/22 anonim ***** válasza:
56%
Akkor vegyél egy kutyát! Mert neked nem férfira van szükséged, az biztos. És nincs jogod a párodtól megfosztani a szexet. Ha már régen is ilyen voltál, kár volt magadhoz láncolni azt a szerencsétlent, aki elvett.
2011. dec. 25. 22:32
 10/22 anonim ***** válasza:
87%

"Miért olyan fontos a házassagban a szex?"

Csak a szerelmi hazassagokban fontos. Úgy 2-300 éve elvárás, hogy szerelmi alapon kottessenek a hazassagok, es akik szeretik egymast, azok szeretkeznek is, mert a testi szerelemben lehet a szeretetet megélni.

Akik pedig nem szeretik egymast, azoknak semmi jogalapjuk arra, hogy hazassagban éljenek valakivel és evvel elpazaroljak a sajat es a masik ember életét.

2011. dec. 25. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!