Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet bírni a magányt egy házasságban?
A férjemmel alig kommunikálunk,7 éves házasok vagyunk.Már a gyes utolsó évében majd megőrültem a magánytól,kicsit jobb lett,mikor visszamentem dolgozni.De már rettegek a hétvégéktől.Ő számítógépezik szinte egész nap.Ha csinálnám a házimunkát,megkérem,hogy játsszon addig a gyerekkel,a kezébe nyomja a tabletet.Ha nagy nehezen ráveszem egy közös sétára,akkor is csak hallagatunk,jön szenvedve mellettünk.Hiába próbálok beszélgetést kezdeményezni,elintéz 1-2 szóval.Már barátaink sincsenek.
Azt mondta egyszer,ő egy unalmas ember,és amúgy sem tudja,hogy miről lehetne ennyi év után beszélgetni.Én nem ebben nőttem fel, a szüleim mai napig sokat beszélgetnek,én is igényelném legalább a napi történések elmesélését egymásnak.
utolsó :(
igen, ez a legveszélyesebb szerintem egy ilyen érzelmileg megterhelő kapcsolatban. egy ideig bírod, aztán egy idő után minden mindegy lesz, az is, hogy élsz e vagy sem :(
A veszekedés biztos, hogy nem vezet jóra.
Az, hogy számítógépezik és minden mással elfoglalja magát, csak ne kelljen beszélgetnie vagy a gyerekkel foglalkozni, egyértelműen jelzi, hogy menekül valami elől.
Szerintem nem sok értelme van küszködni mellette.
Nyugodt hangnemben beszélj vele erről. De ne úgy, hogy hibáztatod, hanem úgy, hogy neked ez és ez rosszul esik. És mit tudnátok tenni, hogy jobb legyen? Szerinted mik azok a dolgok, amik miatt elzárkózik tőled, mi az ami idegesíti a tulajdonságaid közül?
10-es nagyon sajnálom :(
Már próbáltam vele erről többször beszélgetni.Aztán az a vége,hogy én felhúzom magam.A válaszai repertoárja:1.szeress úgy,ahogy vagyok.2.Nem tudod elfogadni magad,azért akarsz velem lenni.(ezt őszintén szólva nem is értem)3.Nekem jó így.
Akkor mit tegyek még?
Én is a válást mondanám, tönkremész, a gyereknek is a legszarabb példa ez.
Nekem is van pár.. ha a feleséggel rossz is volta a helyzet de hát a gyerekkel????
Vagy keress valami rendes szeretőt, aki nem szexpartner, hanem valami komolyabb.
(Ne furdaljon a lelkiismeret,a férjed már kilépett a házasságból, csak ilyen lapos, sunyi módodn)
ne sajnald magadat az nem segit
A leegjobb lenne ha keresnel hetvegere egy jo kis programot amit kozosen lehet csinalni kozos hobby pl kirandulas var rom kereses mit tudom en
Gyereket nagymamahoz es menjetek
ki kell mozdulni kozossen
talan kereshetsz egy kozosseget is pl gyulekezet babaclub stb ott kellemesen telik az ido
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!