Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vajon hány házasságban nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon hány házasságban nincs szex a gyerek után?

Figyelt kérdés
Az egyik közeli ismerősöm mesélte ezt,hogy mióta a felesége várandós lett a gyerkőccel aki 3 éves nem volt köztük semmi. Anya mondjuk együtt alszik a kisfiúval,és az is tény,hogy mióta ismerem őket soha egy kézfogást,egy puszit nem láttam tőlük,na meg hát hallottam már olyat is a feleség szájából,hogy hála Istenek nemsokára véget ér a továbbképzése,és akkor csak a gyereknek fog élni. Ez ugyan megütötte a fülem,hogy ha valakinek férje is van,miért azt mondja a gyerekének fog élni,helyesebbnek gondoltam volna,hogy a családomnak.Na meg hát elvileg a kisfiú már próbálkozott,mondta,hogy szeretne külön aludni,de az anyuka azt mondta,hogy ő nem engedi neki,hogy külön aludjon,mert úgy nyugodt,ha ott van mellette. De ez számomra felfoghatatlan. Tud így élni két ember akik házasok? Viszont ha ez tényleg így van,akkor a probléma nagy köztük,ez viszont még sem látszik.élnek mintha minden szép,és jó lenne.
2015. júl. 3. 23:03
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

Hát ilyen van.

Nem egyedi eset.

Azt hittem hogy csak nálunk van így, de rá kellett jönnöm hogy sok-sok családban :(

2015. júl. 3. 23:39
 2/7 anonim ***** válasza:

Sajnos van ilyen a családban, de van mikor a házasságban élők keze annyira meg van kötve a gyerekkel hogy ha akarnának sem tudnak programot szervezni a gyerek nélkül.

És az egész anya szerep megszokottá válik és nincs más választás mint csak a gyereknek élni, és az apa ebbe gyorsan beletörődik.

2015. júl. 4. 06:47
 3/7 anonim ***** válasza:

hány éves akisfia?

amugy ha a gyermek kérni akkor kötelezö egy külön nyugodt ágyat adni neki avgy külön szobát hiszen igényli a saját teret. H a nem engedik nmeg ezt ennek nagyon rossz hátul ütöje lesz.

saját teret személyes teret kell biztositani agyermek számára ha ezt igényli,

2015. júl. 4. 09:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Elég beteg a nő az biztos. Mi az hogy nem engedi a gyereket külön aludni????????? Elég rossz hatással lesz a kicsire, ha továbbra is így van nevelve.

Szerintem a nő csak akart egy spermadonort, kvázi kihasználta a férjét, és amióta megkapta amit akart (gyerek) nem törődik vele többet. Azon csodálkozom, hogy a pasi még mindig nem vált el tőle....

Remélem a nő azért azt tudja, hogy hűség mint olyan nem sokáig lesz a férfi részéről, ha már meg nem csalta. (Amin valljuk be, nincs mit csodálkozni)

2015. júl. 7. 22:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Minden megváltozik,ha gyerek születik.Valóban általában a nőkre jellemző,hogy csak a gyerek,ami egy darabig természetes is,hiszen bele kell szokni az új szerepbe.

Én tudatosan próbáltam másképp,látva sok ilyen kapcsolatot.

Nálunk a férjem feladta.Együtt vagyunk,de én szenvedek.Mindig is magának való volt,de nem gondoltam,hogy ennyire.Ő erőltette,hogy a gyerek velünk aludjon (1 éves korától alszik velünk).Aztán ő szép fokozatosan átköltözött a másik szobába.Élvezi,hogy hajnalig tévézhet,rengeteget alszik.Alig van velünk.Én megyek át,és próbálom a szexet is kezdeményezni.Nem,nem lehet sokáig így élni.

Van,ahol elválnak,van,ahol a férj szeretőt tart,van,ahol mikor nagyobb a gyerek,újra egymásra találnak.

Nálunk fordított helyzetben,én a váláson gondolkodom.

2015. júl. 20. 11:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nálunk is ez van a gyerek 27 hónapos, közöttünk alszik. A páromnak bőven elég másfél havonta 1szex azt is én erőltetem. Reménykedem benne, hogy hamarosan saját ágyba szoktatjuk a gyereket és jobban visszatér a magánéletünk. Azt tudom, hogy olyan sosem lesz mint előtte de legalább 50%-ban visszatérne... 38/F
2015. júl. 20. 12:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos van ilyen, csak remélni tudom, hogy nem olyan sok, de lehet naív vagyok. :)

Szerintem a kérdéses házaspár már régen, talán még a terhesség alatt elhidegült egymástól, mert attól, hogy anyuka a gyerekkel alszik még lehetne köztük intimitás, de több jelből is inkább az tűnik reálisnak, hogy már csak lakótársként élnek együtt (kézfogás, puszi, ölelés hiánya). Ezzel természetesen nem azt akarom mondani, hogy helyes, ha a gyerek a szülővel alszik, de pl. nálunk is volt olyan időszak, amikor a lányom apát igényelte maga mellett. De ettől függetlenül megmaradt köztünk az intimitás, találtunk alkalmat a együttlétre.

2015. júl. 21. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!