Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl?
A közös FB kész röhej. Meg a férjed viselkedése is:S
Töröld a profilt! Mire jó ez?
Kozos facebook? Ezt kellett volna mar az ELEJEN tulreagalnod es nem a haverjaval valo hulyeskedeset.
Tiszta ciki! Hany evesek vagytok?
Es meg te felsz a csavo szeme ele kerulni?
hát pedig nagyon gáz... nem akarlak semmiről se meggyőzni, de a véleményemet erről a dologról nem tudom magamban tartani! Az, hogy 2 ember összeházasodik, közös a baráti társasága, nincsenek titkaik egymás előtt, az nem azt jelenti, hogy teljes szimbiózisban kell élniük. Nem vagytok felnőttek kortól és gyerekek számától függetlenül, ha ezt nem így gondoljátok! Nekem is van olyan ismerősöm, aki közös facebookot használ a párjával. Bármit osztanak meg, bármit csinálnak a facebookon, én nem reagálok rá soha semmit, mert engem feldühít az, hogy halvány lila gőzöm sincs, hogy melyik posztol, vagy kommentel. Gyanítom, hogy ez nem a férjed ötlete volt, hanem a tiéd. És igazából azt is gyanítom, hogy ezzel a tettel csak azt akarta neked megmutatni, hogy mennyire nem "előnyös" a közös profil. Ha a tanulság nem esik le neked, akkor magadra vess, te vagy a H továbbra is. Jól tette a férjed, amit csinált!
A közös profil mellett a fogkefétek is közös és egymás ruháit is hordjátok? Gondolom, egymás tányérjába is folyamatosan beleesztek és hasonlók. Semmi magánélete, semmi privát szférája nincs a párodnak és neked se. Hamarosan válás lesz a vége és ez kezdődik itt, hogy elveszitek egymás személyiségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!