Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kell attól aggódni, ha a férjem egy közeli presszoba jár minden nap meginni a kávéját?
Figyelt kérdés
szóvá tettem neki, hogy nem örülök, hogy minden nap oda megy, és csak ott issza meg a kávét,de azt mondta, annyi neki is jár, és nem szabhatom meg neki.
kell attól aggodjak, hogy esetleg a pultos miatt jár oda?
2015. júl. 1. 16:07
11/23 anonim válasza:
Talán azért mert annyi szabadságot nem hagysz a férjednek hogy naponta megigyon egy normális kávét a presszóban?
13/23 A kérdező kommentje:
valószinü, hogy az önbizalmammal van a baj. azért kérdezem, kinek mi a véleménye az én elgondolásommal kapcsolatban.hogy neki vagy nekem van igazam.
2015. júl. 1. 16:47
14/23 A kérdező kommentje:
egyébként még annyit, nem a szabadságát korlátozom, csak hogy MINDIG ODA jár meginni a kávét. még ha haza jön ebédelni, akkor is oda megy utánna meginni.
2015. júl. 1. 16:49
15/23 anonim válasza:
Hát én meg mindig a wc-ben szarok. Mondják is hogy néha odaszarhaznék az asztalra, de mondom nekik hogy dehát ott a bolognai. Erre mondják hogy nem baj, legalább lesz egy kis színe. A mai paradicsomok már nem az igaziak.
16/23 Estienne válasza:
Jah, az semmit nem jelent. Minden férfinak törzshelyei vannak. Időről időre változhat, de van mikor sokáig állandó és mindig oda jár. És ennek ezeregy oka lehet, nemcsak a pincér!
17/23 anonim válasza:
Egyébként ez is igaz, én pl híres vagyok arról hogy ha csak egy vaniliáscukor kell, azért is a tesco-ba megyek. :)
18/23 A kérdező kommentje:
az ezer egy ok, hogy a haverok, ismerösök is oda járnak. beszélgetnek. legalábbis ö ezt mondja, néha látom is, mert közel van a házunkhoz. de akkor is, a kisördög nem alszik bennem...
2015. júl. 1. 17:26
20/23 anonim válasza:
vagy csak szereti azt a helyet, erre nem gondoltál?
közel van, jó ott a kávé stb
ne gondolj mindig a legrosszabbra, mert a végén pont a féltékenységed miatt lesz probléma
persze nem azt mondom, hogy mindent nézz el, csak ne csinálj minden apróságból ügyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!