Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 34 éves önző, link férj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

34 éves önző, link férj változhat még?

Figyelt kérdés

Férjem lassan egy éve nem dolgozik, segélyt nem kap. Én gyeden vagyok a 13 hónapos kisfiammal, egyedül az én gyedemből élünk.

Eddig ez nem is zavart annyira, de ma a férjem a fejemhez vágta hogy szar háziasszony vagyok mert ma is krumplis tészta lesz holott ő nem szereti. És hogy én rosszul osztom be a pénzt. De egyszerűen nem tudom máshogy beosztani. Főleg mivel a gyereknek mindenképp megveszem a húst, zöldséget, gyümölcsöt.

Szóba jött hogy visszamegyek dolgozni, de a fiam még szopik. És valahol bánt is hogy azért válasszam el mert ő nem képes vagy nem akar munkát találni. Szerinte önző vagyok és lusta. Én róla gondolom ugyanezt . Szerintetek változhat ő még? Nem szívesen hagynám el

2015. jún. 26. 09:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudjuk miért él így a férjed. De az hogy kevésből éltek és még számon kér na ez az ami nem engedhető meg. Rúgd ki azonnal!!!
2015. jún. 26. 09:55
 2/20 Mumusan ***** válasza:

Muszáj megértetned vele hogy amíg GYED-én vagy addig szoptatnál, és a GYED azért egy átlagos fizetés. Itt Ő az akinek a pénzt kellene letennie az asztalra, mert valljuk be, így munka nélkül semmivel sem támogatja a gyerekét. Igenis tessék felnőni. Családot alapítani egyszerű volt, most tessék gondoskodni is róla. Amúgy innen üzenem neki hogy bélszínnel nem lehet spórolni!!!

Keressen egy akármilyen állást, aztán ha jön jobb, akkor vált. Nem szabad otthon ülni és várni a Jackpotot. Plusz nagy hátrány egy önéletrajzban az 1 év kiesés. Egyből rákérdeznek hogy miért nem dolgozott.

2015. jún. 26. 10:00
 3/20 anonim ***** válasza:
62%
Pedig vagy megszoksz, vagy megszöksz.
2015. jún. 26. 10:17
 4/20 anonim ***** válasza:
73%

Hogy te vagy a lusta?? Neki nem az lenne a dolga hogy takarodjon dolgozni, bármit amiért valamennyit is fizetnek, mindegy hogy sz@rt lapátolni vagy közmunkásként szemetet szedni de lóduljon de azonnal és teremtse elő a családjának (elsősorban nem saját magának!!) a megélhetésre elegendő pénzt, és fogja be a pof@ját és örüljön ha egyáltalán van mit z@bálni!

Krumplistésztát nem szereti?? Szegéény! Zavarnám ki a pic@aba füvet legelni amíg nem hoz rendes lóvét haza!

Akkor minek férfi a férfi, ha nem gondoskodik a családjáról csak ug@tni tud??

40/f

2015. jún. 26. 10:22
 5/20 anonim ***** válasza:

Nem fog változni...

Off: biztos én vagyok rosszul összerakva, de nem értelek, kérdező. Van egy lusta, bunkó férjed, de te nem szívesen hagynád el. Miért??? Nem dolgozik, te tartod el, nem csinál semmit, és még bunkó is veled, meg számon kéri, hogy mire költöd a pénzt. Milyen pozitív tulajdonsága van, ami ezt ellensúlyozza???

Miért éri meg vele lenni? Kérlek válaszolj erre.

2015. jún. 26. 10:24
 6/20 anonim ***** válasza:
36%

A gyereket mindettől függetlenül lassan ideje lenne elválasztani, minthogy alkalmas az önálló evésre, de ez más kérdés.

A férjed nem fog változni, valószínűleg mindig is ilyen volt, csak túl vak és szerelmes voltál, hogy észrevedd és elgondolkozz.

2015. jún. 26. 10:56
 7/20 PearlDiver ***** válasza:
Amikor megkérdezed, hogy mit tesz ő a család anyagi stabilitásáért, arra mit mond? Ha nagyon türelmesen, kedvesen kérdezed?
2015. jún. 26. 11:29
 8/20 anonim ***** válasza:
34 évesen már nem valószínű, hogy megváltozik.
2015. jún. 26. 12:15
 9/20 Fish1 ***** válasza:

Nem korfüggő, hogy valaki megváltozik-e vagy sem. Akaratfüggő, és csak akkor sikerülhet, ha ezt ő maga akarja. És nem fog veled máshogy viselkedni, ha te ezt továbbra is tűröd és nem változtatsz te sem a hozzáállásodon. Odaadnám neki a lóvét, hogy akkor ossza be ő, kíváncsi lennék, pozitívan vagy negatívan sülne el.

Miért nem dolgozik? Nem akar? Nem talál munkát? Mi oka van rá?

Mik azok a dolgok, amik miatt önzőnek és lustának tart téged? Mert OK, hogy egyik oldalról hallottuk a dolgokat, de mi van a másik oldallal?

2015. jún. 26. 12:30
 10/20 anonim ***** válasza:

"Eddig ez nem is zavart annyira, "

akkor nyugodjál meg, és akkor hnap se fog zavarni.

gratula!

2015. jún. 26. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!