Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt feleségnek kellene szólnia az exe új feleségének a férj előéletéről (feleség, gyerekek)?
A volt feleségtől született 4 gyermeke, az új feleség úgy tudja, hogy ugyan volt már nős, de hamar elváltak és nincs gyermeke. A ház amiben élnek a férjnek és az exének a közös háza, még 8 évnyi hitellel, az új feleség úgy tudja, hogy a férjéé a ház.
Ilyen esetben a volt feleségnek figyelmeztetnie kellene az utódját vagy sem?
Ti normálisak vagytok?! Ha ti kerülnétek ilyen helyzetbe, mit szólnátok, ha egy csapat idióta azt javasolná, hogy hagyd, hadd szenvedjen a pasival...??!!
Ezek nem aprócska ügyek, amiket itt említett, hanem tényleg durva dolgok... Én is azt vallom, hogy ne szóljunk bele mások életébe, na de egy ilyen kalibernél, azért elvárnám, hogy ne hagyják tovább, hogy egy hazug seg.gfej tovább hü.lyítsen engem!
Ha kicsit is rendes vagy, akkor szerintem elmondod neki, aztán, az már az ő ügye, hogy mit szól a témához, így is vele akar-e lenni vagy sem. Bár ha igen, akkor tuti, hogy nincs ki az összes kereke...na de ez más nem lényeg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!