Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Igaza van a férjemnek? Én nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van a férjemnek? Én nem osztom be jól a pénzt?

Figyelt kérdés

A férjem mivel nem tudja kezelni a pénzt, rám bízta a közös kassza kezelését. Most kitalálta, hogy biciklit akar venni és ledöbbent, hogy csak annyi pénz van a számlánkon amennyi. Teljesen ki volt bukva, hogy mire tudok én ennyit elszórni.

Én szépen levezettem neki, mert írom a kiadásokat, de mintha nem is hallotta volna, csak fújta a magáét, hogy már megbánta, hogy a kezembe adta a kasszát...

360000Ft a bevételünk és 3 gyermekünk van. Közben építkezünk is, tehát oda is veszek néha ezt-azt. Szerintetek is olyan sok ez a bevétel, hogy én "elszórom"?

2015. jún. 17. 17:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy ezt mondom, de szerintem a férjed elég hebehurgya, csak hisztizik, mint egy gyerek és meg se hall téged. Pedig ezek számok, be lehet bizonyítani, mire mennyi ment el és meg lehet beszélni...itt látszik, hogy ki mennyire gyerekes.
2015. jún. 20. 12:30
 12/12 anonim ***** válasza:
a férjed nem komplett, meg amúgy gondolom vegetáltok keményen, 10 kiló tészta a spájzba, semmi mást nem esztek
2015. aug. 2. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!