Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most emiatt tényleg függök a férjemtől? Szerintem nem, de kíváncsi vagyok a véleményekre.
Ha már összeházasodtatok, akkor teljesen normális, hogy nem lépsz le csak úgy egy munka miatt.
Mondjuk lenne értelme...kimész a sokkal jobb fizetés miatt,aztán pár hónap múlva követ a férjed is,vagy kimentek együtt.
Férj és feleség vagytok,egzisztencia megteremtéséről beszélek.
A barátnőd baromságokat beszél, ő egy laza párkapcsolatban él.
Van bármilyen komolyabb gond a házasságotokban?
Ma egy beteg individualista társadalomban élünk. Az embereket arra nevelik hogy az életük legfőbb területein kizárólag a saját (akkor is sokszor rövid távú) érdekeiket nézzék, átgázolva és leszarva mindenki mást (legyen szó akár különféle családtagokról is, hát még ismeretlen emberekről).
Szerintem az a fajta függetlenség amit ma hirdetnek és tömegek művelnek sokkal inkább önzéshez és magányhoz vezet, mint kiteljesedéshez és boldogsághoz.
Lehet mondani, hogy aki szeret, az mindenben támogat, nem hátráltat és csak a te boldogságodat nézi, de külföldre utazni azért nagyobb volumenű változás, nem mindenkinek fér össze az elképzeléseivel vagy jelenlegi munkájával együtt kiköltözni egy másik országba, ahogy a távkapcsolat sem mindenkinek elfogadható.
Ez nem szeretet kérdése, vagy hogy mennyire vagy fontos neki.
Ahogy neked is jogod van a saját karriered nézni, úgy neki is joga van a helyi kötelékét/családját/munkát szem előtt tartani.
8-as. Nem beszélsz hülyeségeket, hagyjuk kiteljesedni a másikat ok,de itt már férj és feleségről van szó.
Házasságban azért nem lépünk csak úgy le egy másik országba karrier miatt.
Pontosabban le lehet lépni,egyeztetni kell a másik féllel.
Ha neki belefér, ám legyen.
Kedves Kérdező!
Feltételezem mielőtt összeházasodtatok, az értékrendeket egyeztettétek, kinek mi a fontos,prioritás.
Én még mindig azt mondom,a több pénz érdekében meg kellene fontolnod a külföldi állást. Azt mondod minden rendben a házasságotokban.Mivel férj és feleség vagytok,az ezután szerzett megszerzett javak közösek,nem csak magadért csinálnád,a közös jövőtökért.
Feltételezem, együtt akarjátok leélni az életeteket.
Tessék beszélni a férjeddel, ha van egy ilyen jó lehetőség, menjetek ki együtt!
A férjednek van itt vmi,amit nem tudna itthagyni?
Beszéltetek már erről?
4-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!