Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapjam össze magam én, vagy váljunk el? Véleményekre volnék kíváncsi.
Ó,a drága! Két napig ne csinálj semmit (ne takaríts,ne mosogass,ne pakolj a gyerekek után)csak megfőzöl és ennyi.Majd észreveszi a különbséget.
És ha annyira zavarja,emelje fel a popóját és segítsen,neki is van két keze!
beszéld meg vele h a házi munka fele az övé
pl mosogatás mosás ...
ha nem megy akkor fizessen egy takarítónőt
ha az sem akkor otthagynám neki 1 hétre a lakást gyerekestül
ha ezt sem érti meg akkor válnék
Nem válóok, de én sem viselem el a kupit,a koszt, szerintem nem lehet mindent a gyerekre fogni.
Próbáld meg rendszerezni a mindennapjaitokat és könnyebb lesz rendet tartani is.
Ajjj ezek a férfiak!
Agyam eldobom!
Dehogy vagy te béna!!
Látnád nálunk mi van:-) .Örökké teszek veszek,csinálom de sose érek a végére.És nem azért mert lusta vagyok!
Ma reggel is pl tök rendet vágtám!És most néznéd meg mi van itt!!A két éves gyerekem tett róla,hogy ne legyen rend!:-)
A férjedtől azért ne válj el!
Csinálj valami kis trükkös dolgot inkább.Pl egyik nap tégy ragyogó rendet,de ne főzzél(mert ugye egész napos vikszolás után arra nincs idő).Kíváncsi vagyok hogy állna a szája:-)
Vagy ahogy az egyik előttem szóló javasolta...tényleg ne csinálj egész nap semmit,és majd rájön,hogy milyen az amikor nem csinálsz semmit!
Vagy vesd fel neki,hogy kéne heti 8 ezer forint,mert berájónőt szeretnél fogadni:-)
Vagy az ő cuccait ne mosd ki,ne vasald ki,ne tedd rendbe,a poharát tányérját amit feltételezem simán berak a mosogatóba,ne mosd el.Az ágyát ne ágyazd el stb stb....és majd rájön a dolgokra:-) :-) :-)
6-os, nem értetted, amit a kérdező írt?
Nyilván a túlzott elvárás a gond, nem az, hogy a kérdező élvezné a mocskot - aminek az ellenkezőjét le is írta.
Az még nem mocsok, ha itt-ott elől van egy-két dolog és nem mindig üres a mosogató meg a szennyes tartó.
Ha egyébként tisztaság van, akkor nincs mit szóvá tennie.
Az meg normális, hogy nem folyamatosan üres a mosogató és a szennyes tartó.
Ha egy-egy elől levő játék vagy bármi zavarja, azt meg ő is el tudja pakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!