Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapjam össze magam én, vagy váljunk el? Véleményekre volnék kíváncsi.
Figyelt kérdés
Gyermekeim apja rendszeresen és elég bunkó stílusban teszi szóvá, hogy itt mindig rumli van. Szerintem ahol gyerek van (főleg több), és nem túl nagy a lakás, szinte lehetetlen, hogy mindig minden élére legyen állítva, mindig üres legyen a mosogató, szennyes tartó, ne legyen sose épp vasalásra váró vagy száradó ruha, sehol egy porszem. Ő ezekre borzasztó kényes, azt várja el, hogy pl véletlen se legyen egy-egy ottfelejtett játék a konyhában. Én nem érzem magam igénytelennek, sőt kifejezetten irtózok a mocsoktól, takarítok, pakolok, mindent, amit kell, de nem tudok lépést tartani az ő elvárásaival. Szokott csinálni ő is dolgokat, de azt általában morogva, és úgy elrámolja a dolgokat, hogy semmit se találok meg. Szóval szerintetek jogos, és én vagyok szörnyen béna, vagy mehet a fenébe és vegyen feleségül egy takarítónőt?2014. okt. 17. 12:33
21/21 anonim válasza:
Sztem nincs rendszeresség. Én reggeliztetés után rögtön elrámolok, kirázom a morzsát, felsöprök. Addig a kicsik a gyerekszobában játszanak. Ez kb 7-8 perc. Letörlöm a port mindenhol, szobáról szobára járva, amelyik szobába bemegyek, kinyitom az ablakot-meglocsolom a virágokat(3 naponta), felporszívozok. Ez kb 10 perc/szoba. Játszunk a kicsikkel. Odateszem az ebédet főni, ez max 1,5 óra. Amikor a tüzön az étel, mindent elmosogatok. Játszunk meginnt, lemegyünk a játszótérre vagy vásárolni megyünk...Mikor haza érünk, ebédhez terítek, ameddig melegedik a leves a tüzőn, elrámolom a kinnt lévő felesleges edényeket.....Lényeg hogy be kell osztani , nem kell felhalmozni mindent, hogy majd. Én még dolgozom is, belefér az időmbe. Egyszerüen szervezés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!