Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megkértem anyámat váljunk el...

Megkértem anyámat váljunk el apámtól mivel vegyem rá?

Figyelt kérdés
Apám nagyban elb.ssza a hangulatunkat. Nem csak az enyémet öcsémét de anyámét is. Sokszer veszekednek anyámnak sem tetszik ahogy velünk bánik. Pénzünk lenne ha elválnának is. Próbáltam anyámnak elmagyarázni hogy én is apâm miatt vagyok sokszor hülye mert állandóan felbosszant ilyenkor van hogy anyám belátja hogy igazam van de mégsem vált. Most csúnyán összevesztek öcsém ügye miatt szerintem most kellene megpuhitani anyámat de hogy. Ti mit mondanátok hogy meggyözzétek boldogabbak lennénk apám nélkül

2014. máj. 31. 17:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
TE APÁDHOZ MENTÉL HOZZÁ??? "váljunk el apámtól"
2014. máj. 31. 17:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Kérdésre kell válaszolni, rosszul fogalmaztam elirtam
2014. máj. 31. 17:24
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Te elhagynád a barátodat/barátnődet, azért mert anyukád azt mondja, hogy úgy jobb lenne? Szerintem nem. Te sem tudod rávenni anyukádat erre. Annyit tehetsz, hogy mellette állsz, és ha a válás mellett dönt, akkor támogatod és biztatod, hogy apukád nélkül is minden rendben lesz és boldogulni fogtok, és számíthat a segítségedre.
2014. máj. 31. 17:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó, akkor válaszolok a kérdésedre! Válj el apádtól!!!
2014. máj. 31. 17:29
 5/8 A kérdező kommentje:
De hogy várjam ki mig elválk lehet nem is fog
2014. máj. 31. 17:32
 6/8 A kérdező kommentje:
14 vagyok mèg sajnos
2014. máj. 31. 17:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Tehát nem tudok válni=költözni
2014. máj. 31. 17:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Menj koleszba.
2014. máj. 31. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!