Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire bántátok meg (ha egyáltalán megbántátok), hogy nem volt több szexuális partneretek házasság előtt?
10-es!
A férfiaknak általában jó a házasság.Többnyire itt sem őket olvasod,hogy nem jó,nem boldogok.
Az én férjem is azzal jön,hogy neki így jó,nem érti , mi bajom./8-as vagyok/
Én kiéltem magam. Volt mindenféle kapcsolatom, komoly kapcsolat is, de végre le akartam nyugodni, megállapodni.
A házasságomban pedig nem fenyeget a veszély, hogy elcsábuljak, mert pontosan tudom, hogy mit várhatok a kalandomtól.
Ha mégis megtörténne, akkor az már egyértelműen a házasság végét jelentené. Legalábbis a részemről mindenképp, még akkor is ha a férjem megbocsátana.
Bár velem kapcsolatban fontos infó, hogy eléggé forró vérű vagyok, emiatt fontos volt, hogy kiéljem magam.. Amíg ezt nem éreztem,addig nem tudtam volna megállapodni.
27N
Volt, de nem elég!
Most kb. 50-nél tartok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!