Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nekem nem jut a szeretetéből,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem nem jut a szeretetéből, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Èrdekes kapcsolat alakult ki a férjemmel. Gyermekünk születése óta ( 3 éve), nincs köztünk olyan érzelem, mint előtte. Azt mondja van egy érzelmi hordója amiek valamennyi része kedvesség és szeretet, persze képletesen, és ebből minden a gyereké. Mának nem jut. Nagyon rosszul esik, mert mindent megteszek értük. Nyolc óràban dolgozom. Hozom-viszem a gyerek az oviba. Háztartát vezetek, kertet művelek, füvet nyírok stb. Mi lenne a megoldás? Azt senki ne írja, hogy öltözzek kihívóan stb., mert nem érdekli. Mindig is a zene és a motor volt az első helyen nem a nők.
2015. máj. 30. 06:57
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igen, 14 év után nem létezik szerelem, de megbecsülés igen. Nem várom el, hogy én legyek az első. Nekem is fontosabb a gyerek. De olyan egyedülvagyok, mint az ujjam. Anyukàm nagyon messze lakik(200 km), testvéreim sem sokkal közelebb. Sosem jártunk sehová így barátaim sem nagyon vannak. Gyermekkori jó baràtaim mind kimentek külföldre dolgozni. Lehet más lenne a helyzet,ha valakivel megtudtam volna beszélni a lelki bajaimat. Sosem derül ki mi lett volna, ha...
2015. máj. 30. 18:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Szioka, hasonlo helyzetben erzem magamat, mert en is tobb szeretetre varnek, amit ferjemtol kapok. En is szeretem es o is szeret es mondja is, de ugy erzem a baratok neha fontosabbak neki.
2015. máj. 30. 19:09
 13/17 A kérdező kommentje:
12-es: akkor te igazán átérzed a bajomat! Nem értem miért változik olyan sokat az ember miután megérkezik a gyerek. Persze mikor terhes voltam annyira mondogatta,hogy majd mindenben segít. Semmi nem lett belőle. Néha úgy érzem még a barátja is fontosabb, mint én. Nálunk is mindig azt mondja szeret,de nehéz elhinni.
2015. máj. 31. 13:14
 14/17 anonim ***** válasza:

"Mindig is a zene és a motor volt az első helyen nem a nők."

Ne haragudj, de miért mentél hozzá, és szültél neki gyereket? Ha "mindig" más volt az első. Miért gondoltad, hogy ez majd megváltozik?

2015. máj. 31. 13:16
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem is tudom! Négy évig éltünk együtt mikor úgy döntöttünk összeházasodunk és újabb négy év múlva jött a baba. Lehet ez a sors keze volt. Idő! Ami lehetővé tette volna,hogy visszalépjek. Megismerkedésünk utàn nagyon hamar vettünk közösen házat és mivel van egy igazi elmeroggyant apàm örültem,hogy végre nem kell vele egy fedél alatt laknom.
2015. máj. 31. 13:33
 16/17 anonim ***** válasza:

"mivel van egy igazi elmeroggyant apàm"

hát, így legalább érthető valahol... a pszichológiának van egy olyan ága, ami azt állítja, ha van egy zakkant szülőnk, akkor biztos ami biztos olyan párt is keresünk magunknak aki szintén zakkant, mivel vágyunk arra a figyelemre, amit a szülőtől nem kaptunk meg. persze ez sosem működik a végén.

nem tudom, hogy mit tudsz tenni ilyen helyzetben, talán az egyetlen, hogy közöld vele, hogy válni akarsz. hátha ez sokkolja annyira, hogy magába nézzen, hogy nem örökre vagy az övé, akiért semmit nem kell tennie, persze ez könnyen fordítva is elsülhet :S

2015. máj. 31. 14:41
 17/17 A kérdező kommentje:

Hetente kozlom vele,hogy valjunk el, mert ez senkinek sem jo,de kinevet. Nem veszi komolyan. Tudja,hogy nincs hova mennem es , hogy a gyereket soha nem hagynam el. Csak siman elkoltoni nem tudnek, kisfiamat biztosan nem engedne el velem.

Egyreszrol amugy sikerult beletrafalnod, tenyleg hasonloan uralkodo tipus, mint az apam, ebbe meg bele sem gondoltam. De legalabb nem alkoholista es nem tart fegyvert a fejemhez. Sosem bantana abban bizos vagyok.

2015. máj. 31. 17:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!