Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem nem jut a szeretetéből, mi lehet az oka?
Én úgy gondolom, mindennek van határa, ha ő ezt így nyíltan kimondja, hogy neked nem jut a szeretetéből, akkor otthagynám. Keresnék valakit, aki engem is tud szeretni. Biztos találnál. Fiatal vagy még ahhoz, hogy szeretet nélkül éld le az életed.
Minek kellettél neki, egy "béranyának" aki kihord neki egy gyereket? Na az ilyen pasi elmehet a jó......!!!
Jól megfogalmaztad: "én csak a gazdatest voltam."
Pontosan. Semmi több, és nem leszel soha több.És vagy elfogadod ezt a szerepet, vagy mehetsz.
Nem pszichopata ez az ember?
"Mindig is a zene és a motor volt az első helyen nem a nők."
Akkor miért vagy meglepve? A "rosszfiúból" nem lehet példás családapát nevelni, nem is értem a nőtársaimat, hogy miért gondolja mindenki, hogy "majd az én kedvemért megváltozik" Ha egy vad, motorozó zenészbe szerettél bele, akkor ne panaszkodj X év múlva, hogy egy vad, motorozó zenész maradt.
En szivesen adnek a szeretetembol, csak biztosan joval idosebb vagy tolem legalabb 10+ evvel :)
Hogy komolyabbat is mondjak sztem hagyd el.
A gyermekedet meg nem hiszem, hogy csak ugy megszerezne maganak.
Nehogy azt hidd, hogy ennek a hím tagnak itélné a biroság a gyereket!
"... mindent megteszek értük. Nyolc óràban dolgozom. Hozom-viszem a gyerek az oviba. Háztartát vezetek, kertet művelek, füvet nyírok stb...."
Aranyos vagy! Nem egy őrült motoros. Nem jár motorostalálkozókra, nem iszik, nem bulizik csak ez a hobbija. Gyerek előtt nem volt ilyen.
Lehet 34 évesen új életet kell kezdenem. Félek tőle!
Ne félj az újrakezdéstől, és attól sem, hogy elveszi a gyereked!
Én hét évvel ezelőtt 37 évesen kezdtem új életet. Nem bántam meg. Most még fiatal vagy, előtted az ÉlET :) Ennél több jár mindenkinek, kár megalkudni...
1-es voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!