Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre rámehet a házasságunk?
Most lesz egyéves a gyerek, és a mennék vissza dolgozni. Egy helyen dolgozunk a férjemmel, kétműszakos munka. Nem akarom bölcsibe vinni a gyereket, így úgy gondoltam, hogy ha én délelőttre mennék, akkor a férjem délutánra. Ameddig pedig egyikünk sincs otthon (13.15-14:45 kb) akkor pedig valaki vigyázna rá.
A hétvégéken nem dolgozunk.
Szerintetek ez a gyakorlatban simán működhet? Milyen hátrányai lehetnek?
Tapasztalatok?
Szerintem működhet és így legalább ő is együtt töltene egy kis időt a gyerekkel és megtapasztalná, hogy milyen.
A hétvégéket együtt töltitek, tehát csak hétköznap nem találkoznátok és az egész max. 1 évig tartana gondolom.
Ha az emlékeim nem csalnak, akkor talán 1 éves koruktól már csak ebéd után aludtak 1x a gyerekeim, vagyis úgy még segítséget sem lenne olyan nehéz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!