Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyi otthoni munka várható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi otthoni munka várható el egy dolgozó családapától? Csak azért mert eljár dolgozni már itthon nem is kellene semmiben segítenie?

Figyelt kérdés

13 éve vagyunk együtt és a sors úgy hozta, hogy a szüleimnél fejezünk be egy félkész lakrészt.

A férjem is egyetértett ezzel, de most mintha sztrájkba lépett volna. Semmiben nem segít. Nem a házimunkában kellene neki segíteni, hanem mondjuk a ház belső munkálataiban. Ő ehelyett bekövül a gép mögé és már az is nagy szó, ha 1 órára kimozdul onnan a gyerekek miatt. Ha a haverok hívják, akkor persze soha nem fáradt.

A hétvégén a szüleimmel vakoltunk. Nekem majdnem leégett a képemről a bőr, hogy a 70 év feletti szüleimnek kell ebben segíteniük, míg életem párja a gép előtt tesped. Mikor rápirítottam (több kérés is megelőzte), hogy ne csak játsszon, csináljon valami hasznosat is, ő kikérte magának, hogy ő egy dolgozó családapa, aki fáradt és pihenésre van szüksége. Rendben, a fizuja felét hazaadja (a többi a hitelére megy), de ez még szerintem édes kevés, ha közben minden más alól kihúzza magát.

Nem értem, mit kellene még csinálnom. Kértem szépen, kértem csúnyán, ráparancsoltam, sírtam stb.

Mivel vegyem rá, hogy megemberelje végre magát és az önsajnálat helyett inkább segítsen?

2015. máj. 26. 06:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem nem tetszik neki, hogy dolgozik es meg amikor hazajon akkor is dolgoztatnak.

Na meg alapbol egy szamitogepes pacak, aki bedoglik a gep ele.

Nehez amugy. Anyam 3+ millat tett bele a hazba az elozo kapcsolataban (a tesom es en lakaskasszankat) en tobbet amig nincs semmi a nevemen lehetne gyerek is, tuti nem csinalnek semmit a haz korul, ne felj az uj kapcsolataban nem is csinalt o se.

A pasi nem erzi mageanak az egeszet, de inkabb az, hogy o melo utan mar nem akar semmit se csinalni. Ilyen tipus, faxa lesz, ha kesz a haz akkor is a gep ele ul majd be... :/ nekem nem bejovos az ilyen ferfi.

Elotte amugy milyen volt kerdezo?

Regen is ilyen szamitogep ele bepunnyados ember volt?

2015. máj. 26. 16:51
 22/25 B.I.G ***** válasza:
0%
Milyen mélyreható következtetéseket tudtok levonni.Mindenki saját magából vagy épp a látott helyzetből indúl ki.A válaszolók nagy része miket ír?Dobd ki,hagyd el?13 év után.Hát a válaszolók nagy részének üzenem főleg #20,elmentek a francba 13 év után arra bíztatjátok az emebert hogy dobja ki hagyja el?Milyen sz/r sivár életetek lehet.Kérdező:Leírtad hogy a férjeddel voltatok ilyen hellyzetben csak a másik szülőknél.Megválaszoltad a saját kérdésedet.Nem tudom hány évesek vagytok vagy milyen élettapasztalattal rendelkeztek,de kérdező ne haragudj olyan buta vagy mint egy marék szalma.A saját kérdésedre saját magad adtad meg a választ.
2015. máj. 27. 05:46
 23/25 anonim ***** válasza:
55%
Azert mar, ne legyen mar termeszetes, ertheto dolog, hogy felnot ferfi, ferj, csaladapa belesz@rik abba, hogy milyen lakhatasa van a csaladjanak. Hazamegy befekszik a gep ele, es rohog a felesegen es annak idos szulein, mikor azok kemenyen dolgoznak azon, hogy legyen teto a fejuk felett. Ha annyira feradt akkor miert nem fekszik le aludni? Ha gepezni tud akkor melozni is. Tartom a velemenyem sz@r ember.
2015. máj. 27. 08:13
 24/25 anonim ***** válasza:
47%
Mi pasik nem akarunk megnősülni, nem akarunk gyereket, (hisz magunk is azok vagyunk), mi csak jókat akarunk kefélni, enni, inni, de a csajok behálóznak minket, lesz esküvő, gyerek, és előbb utóbb bánat is! Ez minden férfiban megfogalmazódik, de nagyon ciki kimondani!
2015. máj. 28. 17:21
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
ja, meg csed fed ped ked led meg mittudoménmiminden. fujj. Én se rohangálnék még munka után az otthon ülő feleségem helyett.
2018. nov. 25. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!