Mennyi segítség várható el egy dolgozó apukától?
Te otthon vagy a babával? Mert akkor nagyjából ez jó... esetleg még az lehetne, hogy hazafelé vásároljon valamit (nehezet, egyszerűt - amit ő is tud).
Illetve még az, hogy hétközben is legyen közel a gyerekhez többet. Fürdetés, ilyesmi... nem feltétlenül neki kell csinálnia, csak legyen ott többször, és segítsen valamit.
Ja, ha a párom otthon van, akkor általában ő főz, mert szakács :D Én sütni szoktam, mert én meg cukrász vagyok :D
előző válaszoló
Szerintem is jó a helyzeted. Sok apuka még ennyit sem tesz meg.Bár szerintem nem csak fürdetéskor kéne vele lennie,kicsit játszhat vele hétköznap is.
Nálunk a férjem nem főz(ami jobb is,mert nem élnénk túl) de minden nap mosogat,a takarítás kis részét ő csinálja és a gyerekekre(2) is ő vigyáz,ha én elszaladok valahova.
Nálunk külön program is van. Én megyek a nagyobbal van,hogy egész napokat vagy egy hétvégét el és ő meg a kicsivel otthon egész nap + éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!